Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-17

Kedves Jucó!
Na, reggel elindultam jó korán, gondoltam, ebben a nagy hóhelyzetben nem kocsival jövök. Már csak azért sem, mert legalább 20 perc, mire kiásom a kocsit. És ott állok a buszmegállóban, és a busz, amelyik 3-4 percenként jár, most rigtig 15 percet késett. Úgyhogy most késtem 9 percet és ez bosszant, mert sosem szoktam. Na, mindegy, ez jutott.
Kíváncsi vagyok, te hogy tudtad legyőzni a nagy havazást. Remélem, szoktál otthon segíteni mamának ellapátolni a havat. Mert az fontos, ugyanis, ha feltornyosul a fal mellett a hó, akkor könnyen felázik, és így átázik a fal. Meg ráadásul, ha halogatod, olyan jéggé válik, és aztán meg csákánnyal lehetne felverni. Úgyhogy segíts szépen mamának mindig és ne hagyd, hogy odaolvadjon a kőhöz.
Most mennem kell, sok a munka. Majd folytatom, meg ugye most késésben is vagyok. Fél tíz. Na, szia.
Itt vagyok. Megúsztam, mert ez most olyan volt, mint egy felelés, amire nem készültem. Ugyanis mindenkinek kiadták a feladatot, hogy találjon ki valamit, és én ezt tegnap elmulasztottam. De azért nagyon jók születtek, köszönhetően másoknak. És Kaszás, a kreatívigazgató nagyon ügyesen vezette a megbeszélést, úgyhogy a végén jó ötletek lettek kiválasztva.
Tegnap láttam Robi bát a BAH csomópontnál. Tudod, mi az a BAH, vagyis minek a rövidítése? Szerintem nem. Balatoni út, Alkotás út, Hegyalja út kereszteződése, vagyis BAH.
Szóval ott suhant el Robi bá a szép zöld opel astra kombijával. Úgy össze van menve, hogy ilyen szép kifejezéssel éljek. De lehet, hogy csak meg van hízva. Meg a haja is elég csapzott volt. Hát bizony, felette is elmúlt az idő. Emlékszem, mikor még ott lent, a Tóth bolt mellett kezdett. Vagy 15 éve. Akkor mondtad rá, hogy itt a bácsi, aki tegnap a tévében volt. Gergely Róbert táncdalénekes. Azóta hívom Robi bának.
Ez a nyomorult Kaszás itt ül a nyakamon, mutogatja a laptopján a reklámokat, és állandóan lesi a monitorom. Ő volt az annak idején, aki nem vett fel a Mekken Erikszonba dolgozni, akkor ő volt ott nagy király, most meg csak itt kilincsel a munkáért és a nyakamra jár, hogy játssza itt a fejét. Na, te ezt nem is értheted igazán, azt se tudod, ki ez a Kaszás.
Azért rossz arra gondolni, hogy egyszer én is így végzem, ilyen szánalmas kivénhedt kreatívként. Remélem, ez nem így lesz, bár semmi nem utal arra, hogy ne így legyen.
Jó nagy hó van, tegnap délután óta folyamatosan esik. Vigyázz magadra, nehogy eless vagy elcsússz.
Ja, az egészséges életmódhoz tartozik még, hogy minden reggel – évek óta – müszlit eszem. De nem ám olyan látszatmüszlit, hanem igazi korpa meg búzatöretet. Nem valami finom, de meg lehet szokni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat