Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-06-10

Kedves Jucó!
Szépen süt a nap, de tegnap – a meteorológia jóslásával ellentétben – szakadt az eső, így nem tudtam elmenni este biciklizni a Normafához. De majd ma este megyek. Persze, ha nem esik. Mert nem baj, ha sár van, csak eső ne essen. Néztem azokat a kölyköket, akik ott száguldoznak a fák között. Mind olyan inas, szikár, egy sincs köztük elhízva, mint Patríciű. Ebből is llátszik, hogy szeretik a mozgást. Bezzeg Patríciűt – mert nagyon utált mozogni – tornából felmentette az anyja. Meg is lehetett nézni. Bezzeg te, neked nem lehetett megálljt parancsolni, ha egy fára kellett felmászni. Emlékszel, mennyit másztunk fára?
Nyuszi már meghúzta az új kocsijuk oldalát. De azt mondja, nem veszélyes, olyan, mintha egy tigris karmolta volna végig. Nem bánja. Annál jobban sajnálja viszont, hogy Csíkuci unokái kopnak, mint a radír. Mert a háromból már csak egy van. Azt mondja, valami betegségük lehet, mert egymás után lefogynak, és eltűnnek. Az utóbbi két hétben háromból csak egy maradt. Hát, így ér véget egy legenda, Csíkos legendája. Kár, hogy annak idején nem kellett neked Csíkoska unokája. Hej, pedig mennyiszer írtam. Most már nem nagyon írok, nem mintha nem érdekelne, mi van veled, de magamat akarom megkímélni az újabb és újabb kudarctól. Például akkor sem faggattam Nyuszit, hogy mi van nálatok, meg otthon voltál-e, amikor mondta hétfő reggel, hogy voltak Evelinnel Solimáron és elvitték azokat a cuccokat az erkélyről, amit mama megígért három éve, hogy eltakarítja onnan. Jobb is, ha nem tudok rólad semmi, csak abban az időben élek, amit még együtt töltöttünk.
Na, mindegy, nincs ma valami virágos jókedvem. Reggel számot vetettem, hogy lassan lejár az időm a reklámban, és más munka után kell néznem. Csak tudnám, miféle munkát tudnék még csinálni. Talán valami saját vállakozás kellene. De hát nem vagyok az a kereskedő fajta. Sose voltam. Talán, ha pólókat kezdenék csinálni, és árulnám, mit a Polóniumosok ... abban már van gyakorlatom, hisz’ annyi pólót csináltam már neked. De egy biztos, csak azt lehet eladni, amit az interneten is tudsz árulni. Különben nem tudsz egyről a kettőre jutni. Sajnos a reklámnak befellegzett, már kezdem én is belátni. Na, mindegy, majd meglátjuk. Ahogy nagyapád egykori főnöke, Aldea Miklós mondta nagyapádnak: „Nem kell beszarni.” Meg is halt egy éven belül, szegény.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat