Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-11-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-11-03

Kedves Jucó!
Hát lassan kezdek belerokkanni ebbe a sok munkába. Csak az iwiwen százával jelölgetnek be az emberek, és ennek a visszaigazolása napi 2 óra, amit ugye csak otthon csinálhatok, mert innen bentről nem lehet, mivel akkor kiderülhet, hogy milyen cég használta illegálisan reklámozásra a wiwet. Mindegy, meg tudom csinálni, de lassan elhervedok. Mert már nincsen egy nap nyugtom sem, hisz szombat-vasárnap is ezt csinálom. Szinte megállás nélkül, de napi 4-5 órában, az biztos. És még két hét van hátra. De akkor meg már úgy összegyűlnek a rendes munkák, hogy azok fognak kínozni tovább.
Olyan már ez, mint egy vizsgaidőszak. Teljesen ki vagyok facsarva. Volt egyszer egy olyan vizsgaidőszakom, mikor 16 vizsgám volt 40 nap alatt. Majd megtudod, milyen az. Bár nem voltak nagy terjedelműek egyenként a vizsgák, csak sok. Akkor éreztem így magam.
Ja, és mellette még dolgoznom is kell, de komolyan mondom, hogy még nem is bánom. 35 karakteres mondatocskákat kell írnom arról, hogy nyerjen üdülést a Milka csokival Karintiába. Ebből vagy 10-15-öt. Hát, ide jutottam én, a reklámszakma nagy örege.
De ezen én csak nevetek. Szívós vagyok. Ki fogom bírni. Csak olyan vagyok, hogy egyszer betelik a pohár, és vége. Nem mondom, hogy előjelek nélkül jutok el addig a pontig, de biztos, hogy nem csinálok jeleneteket. Persze, szólok én, hogy nem jó ez így. Ha meg nem történi semmi huzamosabb ideig, akkor szépen megköszönöm és elmegyek egy másik helyre.
Ja, azt még nem is mondtam, hogy felvesznek valakit fölém kreatívigazgatónak. Kíváncsi leszek, milyen taknyost ültetnek a nyakamba. Mert nem hinném, hogy egy öreg rókát keresnek. Ha meg játssza itt az eszét, könnyebb lesz odébbállni innen a pincéből. Nem fogom sajnálni ezt a teremgarázst.
Az dolgozzon ilyen lyukban, aki ezt kitalálta.
Tényleg, milyen jó lenne ma délben találkozni, nem? Milyen lett a ruha, az esküvői ruha?
Nam akarlak én bosszantani, de gyanús nekem ez a Bláz. Mi az, hogy a nagyanyja számítógépét kell szerelnie, mikor veled találkozhatna? Meg otthon bütyköl egész nap, ahelyett, hogy neked udvarolna? Nem tetszik ez nekem, de nem mondtam, nem tartozik rám, meg nem akartalak idegesíteni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat