Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-31

Kedves Jucó!
Tegnap délután nagyon megrémültem, mert a gyerekemnek kicsit alkoholos volt a lehelete. Na, mondom, még az hiányzik, hogy cukorbeteg legyen. És többször is éreztem. Nagyon aggasztott, de aztán eszembe jutott mama, amikor mondta, hogy addig csak kis meleg párát lihegtél, míg anyatejet kaptál, aztán, mikor már kezdtél enni ezt-azt, olyan kis szaga lett a leheletednek. Na, kérdeztem is az anyukát, hogy mi volt az ebédje a gyerekemnek. Kiderült, hogy jó kis hagymás cukkíni főzelék. Akkor jobban megszaglásztam, és éreztem, hogy ez nem cefre szag, hanem hagyma, amihez már évtizedek óta mindig társulni szokott a buszon a pálinka – ahogy nagyanyám mondaná: pájinka – szag. Na, szóval megnyugodtam, és reggelre már el is múlt ez a „cefreszag”. Illetve az is hozzájárult, hogy kinőtt már négy foga, így azokra is ragadhat a hagymából. De nagyon idegesítő volt a gondolat, hogy lehet, hogy cukorbeteg vagy valami.
Úgyhogy te is vigyázz magadra, ne idegesíts fel. Így is felbosszantottál, mikor mondtad, hogy mamával lecentiztétek a lábad, és egy centivel rövidebb az egyik. És hogy ezért van gerincferdülésed. Se nem rövidebb, se nem vagy gerincferdüléses. Többet kéne mozognod és akkor semmi bajod nem lenne. Ilyen hülyeséget, hogy rövidebb a lábad.
Én meg tegnap reggel vettem észre a képemen egy körömnyi kis foltot, behúzódást a bőrön. Egyből eszembe jutott egy öreg néne még a szeretetotthonból, akinek ilyen volt a szeme alatt és végül ebbe a daganatos elváltozásba halt bele. És sok hasonlóságot fedezek fek aközött és e között. Meglehetősen ideges lettem, de mára már el is felejtettem, úgyhogy meg sem néztem reggel. Ha netalán ez vinne el, akkor majd jusson eszedbe, hogy itt megírtam, és akkor majd ki tudod számolni, mennyi idő telt el azóta. Durst is túlélt egy ilyen betegséget, de ahhoz az kellett, hogy időben észrevegye, hogy a szájpadlásán vagy a gégefedő környékén vannak kis fehér elváltozások. És nem volt rest, elment az orvoshoz, és ennek van már vagy 15 éve. Bizony, még Székely Eszter is azt mondta, hogy kis esélye van a túlélésre. Remélem, még él Pepe. Meg is fogom nézni az iwiwen.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat