Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-12-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-12-27

Kedves Jucó!
És bizony, nem ment férjhez anyám. Mert Bandi bá?-val sosem házasodtak össze. Bár a kis öreg elvette volna, de anyám nem akart még egyszer férjhez menni.
De váltsunk témát. Ma reggel szépen süt a nap, és nincs is olyan hideg, mint jósolták. Csak -1-2 fok van a beigért -10 helyett. Szóval szép idô van, állítólag hétvégére mindenhol lesz hó. A hegyekben biztosan, úgyhogy mehetsz szankózni Nagykovácsi felé. Hej, milyen jó lenne, ha együtt mennénk el a hétvégén, nem?
Meg ma reggel láttam két mókust is szaladgálni a kertben a fákon. Eddig azt hittem, csak egy van itt a Team udvarán, sajnáltam is, hogy milyen rossz lehet neki magányosan. Ma délelôtt rakok is ki diót nekik.
Fügét eszem most épp, tegnap vettem, de elfelejtettem megenni, csak délután jutott eszembe, de akkor meg már nem akartam, mert akkor este nem tudok aludni, ugyanis felfú. Ha reggel eszem meg, délutánra szép lassan, apránként elmúlik a puffadás ? ha érted, mire gondolok. Mama mindig ideges volt, amikor fügét merészeltem enni. Te sem örültél, és az az érdekes, hogy neked meg semmi bajod nem volt tôle.
Jövô héten egész végig szabadságon leszek, csak a két ünnep között jövök be dolgozni két napra. Úgyhogy ne várd a leveleket, bár írnék én, de nincs internetem meg számítógépem. De majd talán azon a két napon, az ünnepek között nem lesz annyi munka, és majd tudok írni bôvebben. De az is lehet, hogy bejövök néha egy-egy reggel írni. Bár azt egy munkahelyen sem szeretik, ha valaki szabadság alatt bemegy tátani a száját. Valahogy irritálja azokat, akiknek dolgozniuk kell. Nem értem, miért, de így van. Ezt majd tartsd észben, mikor majd dolgozol. És van már ötleted, hol fogsz majd dolgozni? Mama emlegette, hogy majd vesz egy körzetet, és oda fogsz beülni háziorvosnak. De lehet, hogy csak ki lesz adva bérbe, aztán majd, ha idôsebb leszel, akkor fogsz ott dolgozni. Kíváncsi vagyok, melyik szak tetszik. Mert amikor eltört a kezed, akkor kézsebész akartál lenni, mint mama évfolyamtársa. De azóta lehet, hogy az orvoslás királya, a belgyógyászat tetszik. Akkor meg lehetsz a végén házi orvos is. Na, majd meglátjuk. Ahogy nagyanyám mondaná: az idô majd kiforogja magát.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat