Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-06

Kedves Jucó!
Tegnap nem írtam, és ma sem fogok túl sokat, mert megállás nélül küldözgetem az önéletrajzaimat meg néhány munkámat, hátha kellek valakinek. Meg ráadásul most 11-re megyek interjúra (ótán meg háromra). Tegnap hívtak fel, és vesztemre bedőltem a fizetési kérdésnek, vagyis annak, hogy nagyon rosszul áll a cég, meg ha nem mondok egy alsó összeget, akkor nincs miről tárgyalnunk. Így hát kénytelen voltam a legalacsonyabb összgnél – amiből tudnám fedezni a havi kiadásaimat –, tehát ennél 50 ezer forinttal kevesebbet mondani. Így most behívtak interjúra, de ha meg is kapom az álomösszeget, akkor is az annyi lenne, mint a két évvel ezelőtti fizetésem 60%-a. Szóval jó üzletet csinálnak velem, de én sem járok „rosszul”. Vagyis nagyon ráfázom, mert így a fizetésem annyi lesz, mint nyolc évvel ezelőtt volt. Na, mindegy, de legalább ki tudom fizetni a csekkeket. Max éhen halok. De nem aggódom, nagy, erős az Isten, meg ettem én már kínomban rózsát is, mikor éheztem Tatabányán.
Hallelujah, ahogyan Jeff valaki, vagy inkább Cohen énekli. Ilyenkor szokott felerősödni bennem az a szám, illetve a hallelujah. Mert a legnehezebb időben mutatja meg Isten a kegyelmét, erős karját, amivel megsegíti az embert. Remélem, egyszer fogsz érteni.
Szegény Jeff Buckley, nagy tehetség volt, és valamelyik nyáron elment a Missisippire fürükézni és nem belefúlt, szegény?
Na, most már megyek vissza az önéletrajzokhoz, mert így nem lesz munkám.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat