Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-10

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-10

Kedves Jucó!
Ha akarnál, tudnál velem szkájpolni, sőt láthatnánk is egymást, mert tegnap vettem egy webkamerát. Nagyon jó, brá kínai, de mondjuk jó márka: logitech. Szóval nézhetnénk is egymást, ha felmennél néha a skype-ra, de azt írta ki az én keresőm, hogy te nagyon régen voltál fent, vagy egyenesen le is vagyok nálad tiltva. Remélem, nem ez utóbbiról van szó.
Tegnap megint kérdeztem, mi van a veséddel meg azt, hogy milyen lett a biosz. Ez utóbbi kérdésre válaszoltál, írtad, hogy 98%-os lett, meg azt írtad még, hogy több sms-t nem tudsz küldeni. Ezért küldtem is pénzt a telefonodra, meg kérdeztem, hogy eszed-e az sms-eket, hogy sosincs. De hát erre sem válaszoltál. Ezt nem is bánom, de azért a vesés kérdésre írhattál volna valamit. De hát hozzá vagyok én már ehhez szokva.
Te emlékszel az Óz, a nagy varázslóra? Én nem, csak tegnap hallottam egy rövid részletet ebből a mesejátékból, és eszembe jutott, hogy te ezt annak idején hallgattad. De szerintem nem tetszett, mert alapvetően nekem sem tetszett régen, gyerekkoromban. És ez így szokott lenni, a gyerek leköveti a felnőttet. De lehet, hogy a te gyereked már szeretni fogja. Abban van a nyugati boszorkány, aki a tiszta víztől tűnik el, a keleti meg a jó boszorkány. Többre nem emlékszem, csak még Totóra, a kutyára, meg a sárgaköves útra.
Hej, gyerekkoromban majdnem minden vasárnap kettő körül volt mesejáték a rádióban. De mivel nem volt műsorunk, így oly sokszor ültem a rádió mellett, és hallgattam a politikai elemzéseket 3-ig, 4-ig, mindig reménykedve, hogy majd ezután, meg ezután lesz. Aztán sokszor nem volt. Bizony, más világ volt. De itt ez az internet, a világ másik felére 1 másodpercen belül tudok levelet küldeni ingyen, sőt, még meg is tudnak nézni a webkamerán keresztül. Régen meg, amikor Bandi bá’ kint volt Indiában, három hét volt, mire egy levél megfordult, és még jó drága is volt. Maximum fényképet lehetett küldeni a másiknak, nem pedig filmet. Na, te ezt már nem is értheted, milyen volt régen. A te gyereked meg azt nem fogja érteni, amikor te meg arról mesélsz, hogy bizony a te korodban az internet volt meg a mobiltelefon, semmi más. Mert akkor is lesz valami nagy vívmány, az biztos. De hát ez az élet rendje.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat