Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-09-30

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-09-30

Kedves Jucó!
Nem tudom, mennyi idős lehettél amikor először nyúltál valamiért. Pontosabban egy kis harangocskáért, ami ott libegett a babakocsidon. Ez szórakoztatott, mikor toltunk az utcán. Arra emlékszem, hogy a Népligetbe mentünk el sétálni és leültünk mamával egy padra, ott néztünk téged. És akkor elkezdted nézni azt a kis kék harangot, beszéltél hozzá – a magad módján csücsörítve, levegőt fúva – és kinyújtottad érte a kis kezedet. Ahogy akkor mama mondta, irányított mozgást mutattál be. Mama sírt és meg csak néztelek erősen dobogó szívvel. Hej, szép is volt. Most a K-os love song című számát hallgatom, kint ragyogóan süt a nap, kicsit hűs van, de tudod, ezt az időt szeretem a legjobban. Azért vagyok ilyen pityogós hangulatban. Illetve még hálával is telt a szívem, hogy ilyet is láthattam. Majd ha gyereked lesz, te is tudni fogod, milyen szép is ez. És azért jutott eszembe, mert Zoárd, a blogos nő gyereke most kezdett el nyúlkálni a plüss zsiráfért, meg dörmögni hozzá. Nagy lehet ott a boldogság, az biztos.
Az viszont nem olyan nagy boldogság, hogy a mókusomat elütötték tegnap. Ott találtam meg a Pasaréti út szélén, a Team előtt halva. Még egy kis dió is ott feküdt mellette, illetve elgurulva. Szegény, jött a túl oldalról diószedni, és nem figyelhetett. De lehet, hogy csak a gyereke volt, mert többen is vannak. Ettől függetlenül nagyon sajnáltam, meg sajnálom most is.
Tegnap küldtem neked SMS-t, amiben kérdeztem, mész-e síelni Karintiába. Írtad, hogy nem, mert nem tudsz síelni, meg hideg is a hó. Már nem is forszíroztam tovább, hogy akkor befizetek neked. Aztán még írtad, hogy tudod, tegnap volt a névnapom. Én írtam, hogy nekem nincs névnapom, de azért köszönöm, hogy eszedbe jutott. Ja, még azt írtam, hogy láttalak a Toldy honlapján pöffeszkedni országos barátnőddel, Patríciűűűvel. Erre nem válaszoltál, bár belátom, nem is kérdeztem semmit.
Kár, hogy hétvégére rossz idő lesz, pedig úgy elképzeltem, hogy majd szelem a rónát, erdőt, mivel megyek péntek reggel falura. Talán vasárnapra jobb idő lesz.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat