Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-29

Kedves Jucó!
Mikor kisbaba voltál, vagy fél éves ha lehettél, ez a szám nagyon sokat ment az MTV-n (zenei csatornán): http://www.youtube.com/watch?v=L_XFMCgeI7c
Nagyon sokat hallgattuk, és az év végi szavazáson – ami szilveszter délutánján ért véget – a második lett, Bryan Adams előzte meg, aki messze nem volt olyan jó, mint az REM. Sajnáltuk is őket, de hát túltettük magunkat rajta. De azért szép idők voltak. Akkor olyan kis aranyos voltál. Mikor megláttad a karácsonyfát két kézzel nyúltál felé, meg akartad az egészet ölelni. Hej, de kis aranyos voltál. Bizony, most is az vagy, csak másképp.
Ma reggel írtál egy esemest, hogy az első anat gyakorlatodat lekésted, aztán hívtál is egy csörgésig, ami azt jelenti, hogy hívjalak vissza. De hát felesleges lett volna hívni, mert az utcánkat teljesen felásták, és messze álltam meg kocsival, úgyhogy mire leevickélek a kocsiig meg elveretek Solymárra, te ezerszer beérsz az egyetemre. Sajnáltam nagyon, de nem tehettem mást, mint megírtam ezt esemesben. Mert ha este írsz, hogy menjek érted mondjuk hétre, akkor oda tudok menni, de így nem értem volna oda.
Na, mindegy, egy hiányzás még belefér, bár tudom, hogy a gyakorlati hiányzás nem emgengedhető nagyon. Pedig sosem voltál elalvós típus. Biztos nem volt otthon mama és te meg lenyomtad a csörgő órát. Meg hát biztos elvitt volna egy darabon mama ilyen nagy vészhelyzetben.
Délben megyek fogorvoshoz. Az az érdekes, hogy volt a bal alsó oldalon, lent két nagy foghiányom, ami helyére beraktak egy műfogat. Nagyon jól működik, de mióta bent van – már lassan három éve –, a fölötte lévő fog kilyukadt. Míg korábban húsz évig semmi baja nem volt, mostmegadta magát. Ez is azt bizonyítja, hogy a használt fog lyukad, nem a dísz, vagyis az alig használt.
Neked milyenek a fogaid? Nagyapádnak, dédnagyapádnak minden foga megvolt. Kivéve dédnagyapádnak, akinek egy fogát ki kellett húzni, mikor a fia, vagyis nagyapád meghalt. De az csak hiszti volt.
Nekem meg már csak 30 van meg két implantátum. Hát igen, öregszem.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat