Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-26

Kedves Jucó!
Gyönyörűen süt a nap, és ma is lesz 25 fok, mint tegnap is volt. Tegnap elmentem a gyerekemmel kirándulni, de nagyjából annyi volt, hogy busszal elmentem két megállót odáig, ahol le lehet menni a Szépjuhászné útjára a Budakeszi útról. Ott van egy kis játszótér, ott leültem vele a kavicsba, és egy fél óra múlva elindultam vele visszafelé a Remete útra az erdőn keresztül. Végül is jó volt, de azért nagy kirándulásokat nem lehet vele tenni. Meg hát a térgyem sem arégi, de azért nagyságrendekkel jobb, mint kéthete, amikor szinte már rá se tudtam állni. Milyen jó, hogy elmentem lúdtalpbetétet venni. Nem is tudom, mi lenne már anélkül.
Neked hogy telt a hétvége? Tanultál? Mondtad, hogy megajánlottak egy jegyet – gondolom, ötöst – anatómiából meg kémiából is, ha jó dolgozatot írsz most a héten. Az milyen jó lenne, ha alig kellene tanulnod a vizsgaidőszakban. Hej, hej, hej, csak táncikálnál feszt. Leszámítva a Kútvölgyi gyakorlatot. De azt ki lehet bírni. Egy hónap. Milyen jó is neked. Majd meglátod, mennyire jól fogod érezni magad, mikor vége a vizsgaidőszaknak, meg ha vége az egyetemnek, sajnálni fogod. Bár azt nem, hogy már nem kell vizsgázni, de a légköre hiányozni fog. Ha persze nem olyan lesz, hogy feszt bukdácsolsz, amit nem hiszek. Én is szerettem az egyetemre járni, de a végén már örültem, hogy vége. Összeszámoltam, hogy 110 vizsgám volt az öt év alatt, ami nem kevés. Majd meglátod. Mert ugye te négy-öt vizsgát csinálsz egy vizsgaidőszakban. Igaz, nekem meg sokszor csak 150-200 oldalból kellett vizsgáznom, de ha abból van egy vizsgaidőszakban 16 darab, az kemény.





Bemásoltam ide azt a képet, amiről az elején beszéltem, a játszóterest. Nem egy túl mosolygós gyerek, de nem is morcos, csak most itt a képen. szeret hintázni, de ez neki furcsa volt, hogy az ölemben ült. Mert ez nem olyan biztonsági gyerekhinta, amilyen a Vérhalom téren van. persze a te idődben még más volt, mint arra emlékszel. Tudod, mikor Kaka szájba vágott és össze kellett varrni a kis szád. Viszont azokból a játékokból még mindig van, amikkel még te is játszottál. Azok akkor voltak újak, de már elég viseletesek. Még te is másztál azon a nagy kötálhálón meg csúszdáztál.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat