Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-01-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-01-13

Kedves Jucó!
Tegnap este felmentem az iwiwre és épp fent voltál te is. Milyen furcsa, hogy még sosem leveleztünk így élőben, nem? Kérdeztem, hogy vergődtél haza tegnap, mire írtad, hogy mama érted ment a Moszkva térre. Meg azt is kérdeztem, hogy megyünk-e a Don Vitoba szombaton, de erre a választ csak reggel tudtam elolvasni, mert elaludtam. Azt írtad, hogy megyünk, ha átmész biostatisztikából. Szóval akkor megyünk, mert biztosan sikerülni fog. Nagyon jó volt így levelezni nekem.
Még mindig tart a BKV sztrájk, úgyhogy holnap gyalog jövök, mert a gyerekemet vinni kell a Budai gyerekkórházba kontrollra. Tudod, már írtam, hogy a vesemedencéje kicsit nagyobb, mint kéne lennie, és azt nézegetik ultrahangon. Vagy nem messze lakik a kollégám, aki kocsival szokott járni, és talán ha őt megkérem, elhoz. Csak neked mondom, hogy igen sokat köszönhet nekem ez a kollégám, mert egy régi, tímes munkatársam hívott fel annak idején, hogy nem tudnék-e az unokaöccsének valami gyakornoki állást szerezni itt a neónál. És bizony nem volt, de addig rágtam a fülüket, míg nyárra föl nem vették az unokaöcsit. És látatlanban kezeskedtem érte, mert gondoltam, ha olyan normális, mint az unokabátyja, akkor nem lehet vele gond. És nagyon meg vannak vele elégedve, oly annyira, hogy már fel is vették állandóra. És azóta is jól muzsikál. Szóval őt kérem meg, hogy hozzon be reggel dolgozni.
Te hogy mész holnap vizsgázni? Mama visz el a Moszkváig? Ha nem, írhatnál, hogy vigyelek el én, mert el tudok menni érted. Persze, ha csak nyolcra kell menned.
Tudsz főzni? Csak azért kérdezem, mert itt ül egy új munkatársnőm az asztal végén, és ma reggel beszélgettünk, és kiderült, hogy nagyon szeret főzni és ügyes is. Egy pár receptet mondott is, biztos nagyon finom. Csak ő is attól tart, hogy ha sokat eszik, meghízik. Mert bizony nekem is ezen kell gondolkoznom már, hogy nem ehetek végtelen mennyiséget. Például Karácsony környékén napi 20 dekát híztam, ami legalább plusz 3-4 kiló lett. Úgyhogy vigyáznom kell. Főleg mostanában, mikor véget ért a cukormentes 10 év. De azért nem őrültem meg, nem eszem nyakló nélkül minden cukros dolgot.
Na, megyek dolgozni. Akkor szombaton találkozunk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat