Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-08

Kedves Jucó!
Na, ma reggel gyalog jöttem, és mit mondjak, nem ájultam el. Mert ha így jövök, oda-vissza négy buszjegyet kell lyukasztanom, vagyis 4-szer 275-öt, az 1100 forint, és mindezért 90 percet kell utaznom összesen. Ha meg kocsival jövök, akkor 360 forintnyi benzint fogyasztok és megjárom 50 perc alatt összesen. Igaz, akkor nem szennyezem oly mértékben a környezetet. Ezért néha, mondjuk nyáron BKV-val fogok jönni. De azért ebben a hidegben nem. Mert nem vagyok fázós, de a villamoson feszt tüsszögtek meg fútták az emberek az órukat – ahogy Szeghalmon mondják.
Tegnap küldtem neked egy SMS-t, hogy szép a piros gyöngymalac, de nem válaszoltál.
Ma délután ötre megyek egy másik munkahelyre, interjúra, holott én mondtam már, hogy itt vagyok állományban, és nem is akarok elmenni. De addig erősködtek, míg csak rábeszéltek. Mert mondjuk, mi van, ha két év múlva elmennék innen, és akkor jelentkezem hozzájuk, de ők akkor úgy kezelnek, hogy ja, ez az a fickó, aki el sem jött a második körre. Ja, mert már egyszer behívtak, és akkor olyan nagy, pontosabban jó benyomást tettem rájuk, hogy most visszahívtak. De túl sok jót nem hallottam róluk, az az igazság. Itt meg annyira ragaszkodnak hozzám, és annyira rendesek, hogy úgy érzem, cserbenhagynám őket, meg nem lenne becsületes dolog, ha most felállnék. Tudom, nem így kellene csinálni, mert ilyenkor ezek nem lehetnek szempontok, hogy tisztesség stb., hanem csak az, hogy mennyit fizetnek, meg mennyi hasznom van rajta. De sosem voltam ilyen ember, erre a kis időre, ami hátra van nem is leszek.
Mit szólsz, hogy mégsem kell menni szombaton iskolába a nagy gázhiány miatt? Kíváncsi vagyok, mi lesz nálunk. Mert itt egy tréninget szerveztek szombatra előadókkal, minden. Ezt aztán nem tudják lemondani.
Vettél kabátot? Nekem is kéne már egy új nadrág, mert tiszta rongy, ami van, a leértékelést vártam én is, állítólag 30-40%-kal is leviszik az árakat. De szerintem alig van vevő ebben a gazdasági helyzetben, meg ki is költekezték magukat az emberek Karácsonyra.
Erről jut eszembe, milyen új képeket raktál fel ai iwiw-re? Látom, hogy ír pikula, de ez nem az, amit küldtem. Lehet, hogy ezeket tartod igaziaknak? Ha így van, sajnálom, hogy nem tudtam olyat szerezi. Hát ilyen volt csak, ami elérhető árú. De szerintem nem azért ettted fel, mert nem olyan vagy.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat