Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-08

Kedves Jucó!
Mit jelent magyarul az az angol kifejezés, hogy this is piri tányi. Mert feszt ezt mondja be a kanadai rádió. Mondjuk fél óránként kétszer. És fogalmam sincs, mit jelenthet.
Ma jönnek a Nirvána dobosának szülei Erik lakásába, aztán lehet, hogy az ajtóból kifordulnak, mert nem tetszik nekik a kégli, ahogy a fiatalok mondanák.
Tegnap este írni akartam neked egy sms-t, de aztán meggondoltam magam, mégis csak egy felnőtt nagy lány vagy. Szóval rájöttem, hogy Csíkuci mitől pukkantott olyan kis szagust. Emlékszel, ült sokszor az öledben, és csak nagy alattomban eresztett egy kis szusszantást, jó nagy szaggal. Hát bizony a macskaeledelben lévő szójától. Mert hogy nem sok hús volt benne, az biztos. És erre tegnap jöttem rá, ugyanis a nagy böjtölésben nem eszem húst, csak szójakockát, amit beáztatok sós vízbe és kirántom. Majdnem olyan finom, mintha igazi hús lenne. Na, és ennek következményeit éreztem meg az orrommal tegnap este. Szóval rájöttem, hogy Csíkoska is sok szóját ehetett. De talán megértesz, hogy nem akartalak erről egy sürgős sms-ben értesíteni.
Reggel adtam egy százast egy hajléktalannak, mert úgy megsajnáltam, ahogy ott lesütött szemmel árulta az úttest közepén a Fedél nélkült. Egyáltalán nem volt tolakodó. Már tegnap néztem, hogy milyen előrelátó, hogy egy üveg vizet is vitt magával, sőt, berakta az árnyékba. Sokszor mondom neked is, ha semmit nem is eszel, innod mindig kell.
Tegnap Sáfrány Zsuzsika megszerezte a diplomáját. Hej, hogy sajnálom én ezt a szegény kislányt. Tudod, ő az, akinek 17 évesen az apja, rá egy-két évre az anyja halt meg. És mondtam neki, hogy a szüleire való tekintettel – mivel mindketten nagy bagósok voltak – neki is le kell szoknia a cigiről. És azóta leszokott. Nagyon örülök neki. Bizony, kijutott a nehézségekből neki.
Na, de ne sírjunk, nevessünk inkább, mert szépen süt a nap. Jó lenne, ha már eldöntenéd, hogy akarsz-e menni Írországba, vagy nem akarsz menni, mert Erikék ránk várnak.
Jó meleg van, egész héten 23-24 fok volt napközben, remélem, hétvégén is ilyen jó idő lesz. Mennek hozzátok locsolók? Mondjuk Bödő Martyi és bandája. Bödő banda boldogul. Biztos Bláz elmegy, mert katolikus, ők meg tartják ezt a szokást. Lesz piros toás?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat