Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-08

Kedves Jucó!
Na, most viszont remélem, hogy nem olvasod ezt a naplóbejegyzést. Legalábbis Karácsonyig. Merthogy tegnap megrendeltem Írországból a pikulát. Nem volt könnyű, mert Eriknek kellett rágni a fülét. Nem mintha nem akarta volna megrendelni, csak mindig halogatta, hogy majd holnap, majd hétvégén, aztán tegnap délután már nem tudta tovább tolni, mert elmentem és megrendeltettem vele. Remélem, Karácsonyig megérkezik. Volt 250 ezer forintos, 90 ezres, meg az, amit rendeltem. Azért nem a legdrágábbat kértem, vagy csak a 90 ezrest sem, mert mi van, ha úgy pikulálsz vele, mint a tavalyi furulyával. Arról sem mondtál semmit, szerintem már nem is fúvod. Ez a mostani fuvola meg, ha nagyon tetszik, akkor jövőre vagy valamikor lehet belőle komolyabb. Vagyis lehet jobbat rendelni. Ha jól emlékszem, rózsafából készült. Nem tudom, hol gyártották, de valószínűleg Írben, ha onnan kell rendelni.
Egyébként ezen a hétvégén is sokat dolgoztam, már nem is tudom, hányadik hétvége ez. Már várom, hogy jöjjön a Karácsony, illetve az utána jövő szabadság. Mondjuk az sem egy nagy szabadság, mert készenlétben kell állni. Vagyis számítógép, pontosabban internet közelben kell lenni. Tehát még a Tátrába sem lehetne elmenni, mert mi van, ha az egyik ügyfél gondol egy merészet december 30-án, és még aznap délután látni akar bannereket.
Egyébként nem rossz ez a munka, még szórakoztat is. Csak már ez a hetek óta tartó, megállás nélküli munka, ez sok kicsit.
Ja, mivel három darabból rakható össze, ezért egy dobozban küldik a pikulát, majd azt fogom mondani, hogy ez egy szép könyv, mert nem tudtam szerezni mást. És majd nézel nagyot, ha kinyitod Szenteste. Mert 23-án odaadom, de csak úgy, hogy csak szent délután nyithatod ki. Akkor majd nézel nagyot és remélem, örülni fogsz neki. Remélem, nem egy gagyi pikula lesz. Csak jöjjön meg időben, ha meg nem jön meg, akkor meg elmondom, hogy egy szép könyvet rendeltem neked, csak még nem jött meg Amerikából.
Na, lassan kezdődik a munka, mennem kell. Te hogy vagy mostanában? Nem nagyon tudok rólad. Nem ártana, ha néha írnál egy SMS-t vagy valamit.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat