Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-27

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-27

Kedves Jucó!
Most kérdeztem a kolléganőt, akit lebeszéltem a cigarettáról, hogy mi van a fogadalmával. Azt mondja, hogy tegnap paszív dohányos volt, mert egy ügyfélpartin volt, de azóta nem dohányzott. Ennek nagyon örülök, mert mint mondtam, Sáfránynak hívják, úgy, mint dédnagyanyádat.
Tegnap voltam színházban, a Katona Józsefben, és csapni való egy darab volt. Nem is értem, hogy, hogy lehet 11 év óta sikerdarab. Tele van ocsmány beszéddel, ordenárésággal, és plusz játszik benne Varga Zoltán is, igaz, csak mellékszereplő. Tudod, ki az a Varga, nem? Vaaaaga Zsófi apja, Kakukk Marci, a hős színész. Együtt jártál vele bölcsődébe. Mármint a lányával, meg még voltál is náluk párszor. Szóval olyan volt, mint a Sas kabaré, vagy az önök kértékből egy bohózat. A közönség meg bele-bele tapsolt a játékba, annyira tetszettek a poénok. Például egy gyöngyszem: kocsmában állnak, az egyik azt mondja, igyunk. A másik kérsi, mire igyunk. Erre a harmadik a közönség felé fordulva: speciel én rántott húsra. A közönség meg kacagjaaaa! Na, ilyen volt nagyjából az egész előadás. De telt ház volt, még álltak is sokan.
Közben mondom, hogy nincs kizárva, hogy megnyertünk egy tendert, azt, amelyiken én annyit dolgoztam, és szerintem tényleg jó anyagis született. És mindent nekem kellett – legalábbis az alapkoncepciókat – kitalálni. Úgyhogy örülök, mert legalább látják, hogy hasznom van, nem pedig csak felveszem a fizetésem.
De itt azért sokkal több mindent kell csinálnom, mint a Team-ben. Például most én szervezem a fotóst, a casting céget én hívtam fel, küldözgetem a fotókat, árat kérek. Emellett cikket kell írnom a baba alvásáról, étrendjéről, fejlődésfigyelőt kell írnom 76 bejegyzéssel. Bölcsességeket gyűjtenem az interről, közben meg csodás ötleteket kitalálnom, amivel tendereket nyerünk. Szóval nem rossz ez, csak nem vagyok ehhez szokva. Nem a munkától – kicsit attól is – hanem, attól, hogy olyat csináljak, amihez igazán nem is értek. Ja, design dolgokban is tanácsokat kell adnom, holott mama szerint annyit értek a színösszhangokhoz, mint tyúk az ABC-hez.
És ebben biztos van valami, mert alapvető színeket keverek össze. Pl. tegnap is a barnát zöldnek néztem.
Holnap lesz tanítás? Mert nekem lesz munkám, illetve be kell jönni.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat