Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-08-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-08-22

Kedves Jucó!
Bevallom, a reggel a tevére rakott levelet még elôzô nap meg szoktam írni. Ez azért alakult ki így, mert amikor reggel írtam, mindig fáradt vagy álmos voltam, és olyankor sokszor borongós is volt a levél hangulata.
Bár sokszor aktualizáltam reggel az elôzô napi levelet, de rájöttem, hogy ez tökéletesen nem sikerül, így eléggé zavaros. Úgyhogy jobb, ha tudod, amit reggel olvasol, azt még elôzô nap írtam ebédidôben. Mert akkor sokszor van egy kis idôm, meg már ettem is, így nem olyan rosszkedv?ek a levelek.
A jótéteményt már ma teljesítettem reggel, amikoris korábban értem be, és a recepciós nô még nem termelte fel a pincébôl a konyhába azt a sok üveg ásványvizet. Legalább 30 kilót. Így, mire beért, a konyhában várták az ásványvizek. Persze, nem tudta meg, ki volt az. De azért a koszlott tányérokat is le fogom vinni este.
Hétvégén elmentem vidékre, visszajöttem, és már nem volt kedvem meg erôm elmenni Erikékhez t?zijáték nézni. Na, most mondd meg, majdnem ugyanaz játszódott le, mint tavaly ilyenkor. Még szerencse, hogy másfél órával korábban jött a vihar. De azért így is volt egy csomó sérült.
Eszembe jutott hétvégén, nem is tudom, honnan, hogy amikor egyszer elmentünk egy ruhaboltba és venni akartunk neked valamit, szóval volt ott egy dáma, aki kalapokat próbálgatott. Ott nézegette magát a tükörben, és tanakodott magában, megvegye-e azt a piros kalapot vagy ne. Te csak nézted, nézted, aztán ô meg észrevette, és tôled kérdezte, hogy áll a kalap, kislány? Szép-e? Te meg csak nézted elgondolkodva, aztán meg okosan válaszoltál: a kalap szép, de te nagyon csúnya vagy. A néni egy pillanatra elkomorodott, aztán nevetett egyet, de a kalapot nem vette meg. Ahogy kitette a lábát az üzletbôl, akkorát nevettünk mamával, majd? elgurultunk.
Látom, a wiwen már megint egyedülálló vagy. Ilyen ez, a fiatalok naponta összevesznek valamin. Fogadok, hogy holnap már az lesz beírva, hogy kapcsolatban.
Valaki jelentkezett a karavánba új tagnak. Nincs róla kép, a nevét se nagyon jegyeztem meg. Nem ismered? Szôke, rövid hajú.
Hogy telnek a nyáriszünek utolsó napjai? Nem gondolod, hogy találkozhatnánk esetleg? Mert legutoljára májusban írtál egy SMS-t. Lehet, hogy azóta már megváltozott a kedved, és találkoznál velem. Valahogy értesíts, ha így van.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat