Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-06-29

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-06-29

Kedves Jucó!
Ma délben, pontosabban negyed egykor találkozunk a Mókás Góbéban. Tegnap néztem a naplót, hát bizony 968. oldalnál járok, így lassan elkészül a nagy mű és nekiállhatok átolvasni az egészet. Reggel idefelé jövet is azon gondolkoztam, hogy a Kedves Jucó helyett azt kellett volna írnom mindig, hogy Drága Juliska vagy valami hasonlót. Csak akkor még az volt, hogy nem kéne kiderülnie, ki is vagy te. Így is sokáig olvasta az egyik osztálytársnőd, aki az orvosi egyetemen is ott van és budajenői. Na, szóval nem akartam azt írni, és azért írtam a Kedves Jucót, mert az hasonlít valamennyire a Kedves Jocóra, amiket József Attila írt, amikor megtiltották neki a nevelő szülők, hogy Attila legyen a neve és Pistának hívták. Akkor ott nagyon rosszul érezte magát és Jocónak írogatta a leveleit, aki valójában csak egy kitalált gyerek volt. Én is így írtam évekig, vagyis, ha valaki olvasta, nem tudta, hogy létezik-e az a bizonyos Jucó. Hosszú történet ez. Ez az egész napló, van vagy hat éves. Na, majd a végén írok egy összegzést.
A gyerekem most volt, öt napja egyéves, és nagyon csodálkozott a tortán, olyat még nem látott, és a gyertyától még félt is. De vicces az a kép, mert pont olyan, mintha visszagondolna a mögötte álló évre, mert sokszor az ember számvetést készít a születésnapján. Na, és ő úgy néz.


Te is ilyen kis aranyos voltál egyévesen, csak te nagyon nevettél, és próbáltad elfújni a gyertyát, ami persze nem ment elsőre. Le is vagy fényképezve, a mama nem volt rest elővenni a fényképezőgépet. Persze én ehhez mindig lusta voltam, pedig megéri, mert a pillanatok elszállnak, és soha nem lehet pótolni. De azért biztos én is csináltam volna rólad képet, azért ne aggódj. Hej, megvan-e még az a kép? Szívesen megnézném. Egyébként egyáltalán nem hasonlítatok egymásra, annak ellenére, hogy testvérek vagytok. Legfeljebb az orrotok, sajnos azt tőlem örököltétek. Te meg az alakodat is, nem tudom, a gyerekem, kihez fog húzni ezen a téren. Majd kiderül pár év múlva. Na, most mennem kell dolgozni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat