Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-20

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-20

Kedves Jucó!
Hej, ma is esik az esô, ennek ellenére nincs rossz kedvem. Yavannát még nem néztem, de szerintem még él, mert úgy emlékszem, mintha 60 napig lehetne hibernálni, csak utána költözik a túlvilágra. De azt tudom, hogy tegnap nem jártál nála, és ez már a 17 napja.
A minap érkezett meg az elsô gólya, és így nem sokára leveheted a kezedrôl a fonalint, kékfehér fonalint. És bévetheted a Dunába, a kék Dunába.
Ma reggel hatkor felkeltem olvasni, és azon gondolkoztam, vajon ébren lehetsz-e már. Szerintem negyed hétkor kelhetsz, és legkésôbb hétkor indultok, különben nem lehet odaérni 7:50-re. Érdekes, hogy ekkor kezdik, nem nyolckor. Meg nem is tudom, honnan, de eszembe jutott az a rácsos láda, amit még egyszer az IKEA-ban vettünk. De egyáltalán nem emlékszem, hol tartottátok nálatok. De az a baj, hogy még a Boróka utcai helye sem jut eszembe, és már kezdek arra gondolni, hogy nem is volt. Tudod, az a nagy, amelyik kábé ötven centi magas és egy méter széles. Vagy csak meg akartuk venni? Teljesen meg vagyok zavarodva. Lehet, hogy nincs is, és te nem is értesz semmit.
Valamikor ilyentájt vettem annak idején fejembe, hogy futni fogok. Emlékszem, fél hatkor felkeltem, felöltöztem a fekete mackómba, felvettem a futócipôm, és neki az erdôben futni. Ez ment pár napig, de ? ahogy azt már írtam is régebben ? akkor hagytam abba végleg, amikor egy ilyen sötét, fagyos hajnalon belémnyilallt a felismerés, hogy ez nem egy rémálom, én tényleg futok, és szúr az orrom a hidegtôl. Na, akkor futottam utoljára. De fitnesszalonba járok rendszeresen. Például tegnap is voltam, és találkoztam Török Ádámmal, vagy Takáccsal. Levágatta a raszta haját, egész normálisan néz ki. Csak hát szegény nagyon hájas. Láttam átöltözni, a nagy fehér hasán csak úgy himbálódzott a szalonna. Természetesen nem köszön, csak bámul, majd? el bôdül.
Írtam már, hogy olvasok egy nagyon érdekes könyvet felfedezôkrôl. Most épp geológusokról ír, és nem is gondoltam, hogy 150 éve még meg voltak gyôzôdve róla, hogy úgy kerülnek a hegytetôkre csigák, kagylók maradványai, hogy idônként a föld mélyétôl elôtör a tenger, eláraszt mindent egy pár évszázadra ? ekkor keletkeznek a kagylók ?, majd visszaszippantódik. Elég vicces, nem?
Na, megyek dolgozni, mert nagyon sok a munka.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat