Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-07-01

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-07-01

Kedves Jucó!
Tegnap küldtél egy sms-t, hogy a születésnapi ajándékodat kitaláltad: egy hét nyaraló a Balaton déli partján jövő héten vagy Görögország. Kicsit meglepődtem ezen, mert ez nem egy olcsó mulatság. Az első az kb. 80 ezer, a második meg vagy 300 ezer forint. Kicsit nem erre számítottam, mikor megkérdeztem, hogy sikerült-e nyaralót szerezni, meg ha kell, megpróbálok segíteni. Ezért ennyi pénzem nincs. Viszont írtam, hogy ha sátorral mentek el, akkor a sátorozást kifizetem egy hétre. Egyébként megkérdeztem Szabó Cukit, a balatonfenyvesi nyaralóról, hát most ott ülnek benne, és egyébként már napi 12 ezer forintot kérnek. Szóval ennyi pénz a világon nincs. Na mindegy, majd lesz valahogy. Azóta nem válaszoltál. Remélem, nem orrantottál meg emiatt.
Elég sok a munkám, ráadásul jövő héten otthon leszek egy hét szabadságon, de már itt a munkahelyemen mondták, hogy számítanak a munkámra, mert nehezen tudnak nélkülözni. De nem is tudom, mi lesz, ha egyenesen két hétre megyek el. Akkor is dolgoznom kell? Kafa. Mert mondjuk augusztus elején olyan helyen leszek, ahol nincs internet, úgyhogy nem tudok nekik dolgozni.
Tegnap előtt kimúlt a számítógépem, durran két egyformát, langalt egy kicsit, és azóta kész. Meg se nyekken. Úgyhogy vennem kell egy újat, de most már inkább laptopot veszek, illetve vesz a munkahelyem, amit részletre megveszek tőlük. De gyanítom, azért ilyen készségesek ezzel a laptopvásárlással, mert tudják, hogy e nélkül nem tudnak szabadság alatt dolgoztatni.
Jó meleg van ma, bár itt a pincében elég jó hűvös van, hej, pedig hogy vártam már a szabadságot, hiszen nem voltam még az idén két napot sem egyhuzamban. Olyan volt, hogy fél-fél napra, meg talán egy napra elmentem, de pihenésre egy napot sem tudtam kivenni. Így meg – ahogy magam ismerem – végig nyomasztani fog, hogy küldik a munkákat, én meg nem csinálom. Jó kis pihenés lesz, az biztos.
Kíváncsi vagyok, mit fogsz csinálni a nyáron, arra meg még inkább, hogy eljössz-e velem a Tátrába így, hogy nem lesz túracipőd. Bár azt tudok szerezni kölcsön. Szerintem jó is lenne a lábadra. Majd meglátjuk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat