Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-05-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-05-09

Kedves Jucó!
Mostantól nem fogok előre írni, mint azt teszem már hónapok óta. Így teljesen összekavarodnak az események, met már csütörtökön megírom, amit hétfőn teszek fel, és így egyáltalán nem életszerű kedden, szerdán a hétfőn megírt, szerdán olvasott levél. Ebből a mondatból is láthatod, milyen nagy a kavarodás. Szóval tényleg úgy lesz, hogy csak az aznap írottat rakom fel a tevére.
Tegnap este írtál SMS-t, és válaszoltál arra a két héttel ezelőtti kérdésemre, hogy tudsz-e már kacsintani, vagy még mindig csak pillogtatsz. Azt írtad, nem tudsz kacsintani, de nincs is időd rá, mert sok dolgod van. Épp érettségire készülsz. Gondolom, németből. Mert igazából csak jövőre fogsz érettségizni, és úgy tudom, a nyelvet előre lehet hozni. Kolobász is előbb csinálta meg. Remélem, sikerül megszerezni a középfokú nyelvvizsgát. Lehet, hogy nem is ma lesz, mert most a rádióban azt mondták, az angol kezdődött el. És lehet, hogy a német holnap lesz. Azt írtam a válasz SMS-ben, hogy „Igaz, Csíkoska sem tudott kacsintani – ellentétben Putyulival –, mégis milyen okos volt. Pont, mint Frédi, csak kicsit okosabb. És remélem, holnap tudni fogod, mit jelent: ich liebe dich.” Na, majd meglátjuk, hogy ma érettségiztél-e.
Szereted az epret? Szoktatok eperturmixot csinálni? emlékszem, hogy urizáltunk még a Baross utcában, hogy téliszalámis kenyeret ettünk és eperturmiszot ittunk. Pedig már nem is volt nagyon pénzünk, de eperszezon idején legalább kétszer-háromszor vettünk 8 deka téliszalámit. Meg az is eszembe jutott valamelyik nap, hogy az Újudvar földszintjén, az élelmiszerosztály pénztáránál vettünk néha-néha egy-egy, valódi narancsból készült narancslevet (2 dl-t) a pultnál. Illetve mama azt kért – mert Mónika azt mondta, hogy az nagyon finom –, én meg kávét ittam. Talán kétszer is csináltuk ezt az urizálást. Bizony, így urizáltunk régen.
Tegnap írtad, hogy ma lesz a német érettségi. Most ebből kiderült, hogy ezt a mai bejegyzést két napig – vagyis tegnap meg ma – írtam. Mert bizony, nem nagyon tudom megállni, hogy ne írjak mindennap, ezért – bár nem kellett volna – írtam tegnap is. Kíváncsi leszek, hogy sikerült a cumucikaóóó, vagyis a német. Mert egyszer Kolobász ötéves korában mondta, hogy ő tud németül, és ezt mondta: cumucikaóóó. Remélem, ennél többet tudsz. Most van 8: 52, vagyis lassan egy órája írod a dolgozatot. Remélem, válaszolni fogsz, ha megkapod az SMS-emet.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat