Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-11-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-11-26

Kedves Jucó!
Nem kezdôdik valami jól a napom. Nincs meg az órám, amire olyan nehezen tettem szert. Évek óta nem volt karórám, és idén tavasszal összegy?jtöttem egy kis pénzt, és megvettem egy szépet. És tegnap este elmentem fitnesszalonba, ott levettem a kezemrôl, beraktam a kabátzsebembe, és onnan valószín?leg kiesett, mert este már nem találtam. Még abban reménykedtem, talán itt bent lesz a munkahelyemen, de itt sincs. Felhívtam a fitnesszalont, de ott sem adta le senki. Hát ez eléggé elszomorít most. Ráadásul menni kell céges kirándulásra, még haza sem tudok este menni, hogy átkutassak mindent. Hát, azt hiszem, jó pár év lesz, mire megint rászánom magam egy óravásárlásra. Én is csak olyan vagyok, mint az a gyerek, aki kapott telefont meg digitális fényképezôgépet, és már egyik sem m?ködött két hónap múlva.
De hátha még valahol megtalálom. Talán a kocsiban esett ki. Mint mikor Kárpáti András a görög óra közepén nem tudta magát tovább t?rtôztetni, elrohant a kocsijához, mert nam találta a farzsebében a pénztárcáját, és azt gyanította, hogy a kocsiban csúszhatott ki. És ott is volt, mi meg ültünk az iskolapadban, és vártuk, hogy visszajöjjön. Nagyon megkönnyebbülten jött vissza. Bizony, én is örülnék, ha meglenne. De már kezdem úgy érezni, nem is volt az annyira szép. Vagyis beindult az ember védelmi reflexe, hogy valahogy próbálja tompítani a fájdalmat. Mert én igazából azt az órát szerettem nagyon, amelyik talán még most is Solimáron van, egy nagyon régi, ötvenes évek beli Doxa karóra, amit egy öreg órástól vettem valamikor, vagy 13-14 éve. Azt nagyon szerettem. Ami meg most volt, az egy új darab, egy Diesel volt. Azért azt is szerettem, csak nem annyira, mint az a régi Doxát.
Most azért ki is megyek a kocsihoz, hátha ott esett ki a zsebembôl. De ennek csak 5-10% esélye van. Ha netalán megtalálom, megírom. Addig csak ülj az iskolapadban.
Kimentem, nem volt a kocsiban, ezért hazadöngettem, és hála Istennek, a kabátzsebemben volt, csak nem néztem meg tegnap este alaposan. Szóval minden jó, ha jó a vége.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat