Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-12

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-12

Kedves Jucó!
Szépen süt a nap, és az a jó, hogy meglehetôsen h?vös van, kb. 20 fok, és ennél csak öt fokkal lesz melegebb napközben. Nem úgy jövô héten kedden, amikor állítólag még 38-39 fok is lesz. Remélem, akkor valami jó kis helyen leszel, nem otthon a tetôtérben, mert ott meg lehet fôni, vagy ahogy nagyanyád mondta: fôlni. Mentek valahová a nyáron pihenni egy kicsit? Mert rád biztos rádfér egy kis kikapcsolódás azután a nehéz tanév után.
Sajnos nem válaszoltál a levelemre, amit a vivre küldtem. De lehet, hogy már jó a telefonod, ki tudja. Talán küldök is egy SMS-t, hogy azért nem küldöd a mobilod megcsináltatni, mert netalán már meg is javult?
Tegnap este elmentem moziba, és egy igen jó filmet láttam. Egy spanyol film, ami nem neked való ugyan, és nem hiszem, hogy értenéd, de ennek ellenére nagyon jó. Majd egyszer, ha nagy leszel, úgy öt év múlva, nézd meg. Kolbászt el akartam hívni, de valami nôvel találkozott ? ahogy ô mondja: talizott ? és így nem ért rá. Pedig az ô korosztályáról szólt. Pontosabban a húszévesek útkeresésérôl. A film címe. Sötétkékmajdnemfekete. Így, egyben. De mondom, ezt te még nem értenéd.
Most bekapcsoltam a vodafone zenéjét, a K-os Love song-ot, és attól mindig olyan jó kedvem lesz. Írtam én már errôl, ez volt a tiszavirág, vagyis kérészes film zenéje. Itt megtalálod: http://youtube.com/watch?v=OjVT-SKAxUs Szerintem, neked is tetszene, de lehet, hogy már ismered is.
Most semmi érdekes nem jut eszembe, amivel el?zhetném az unalmadat, ezért lassan abba is hagyom. Azért az milyen jó lenne, ha mesélnél magadról egy kicsit, ha csak így levélben is. Mert bármit is írnál, én örülnék neki, és nem tartanám unalmasnak. Mert reggel arra gondoltam, hogy neked egyáltalán nem izgalmas, vagy nem érdekes, hogy mi történik velem, bezzeg én mindig olvasnám, mit gondolsz, meg milyen az életed. Például, hogy milyen zenét szoktál hallgatni, tanulsz-e még tündéül. Most bekapcsoltam 14 éves korom kedvenc számát: http://youtube.com/watch?v=5V7KPZtcOVQ Ez már lehet, hogy nem tetszene neked, de ki tudja? Például ma már senki nem olvas indiános könyveket, csak az én gyerekkoromban volt divat, neked mégis tetszettek. Fôleg Winnettou meg a Sós sziklák völgye. Így nincs kizárva, hogy ez a szám is tetszene.
Holnap még írok, aztán jön a hétvége. Bár nincs kizárva, hogy valamelyik nap be kell jönni dolgozni, és akkor majd írok. De ez még nem biztos.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat