Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-06

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-06

Kedves Jucó!
Ilyen szégyent, ilyen szégyent!! Ma a cigiről való könnyű leszokásról akartam írni meg a tüdőkrémről, de olyan dolog történt, ami minden tervemet dugába dönt.
Tegnap küldtem neked egy kis forintot a telefonodra, reggel küldtél is egy SMS-t, azt hittem, biztos azt írtad, megkaptad. De nem, azt írtad, hogy végre kijavították a verselemzést és kettes lett, úgyhogy inkább a novellaelemzést fogod választani az érettségin. Ez engem annyira felbosszantott, hogy írtam is egy levelet neked, hogy kettőkor bemegyek az iskolába és beszélek én azzal a fiúval és nem teszi zsebre, amit tőlem kapik.
Persze nem megyek én sehová, de tényleg szívesen megkérdezném, hogyhogy kettes, amikor annyi mindennek utánanéztem, sőt, egy irodalom tanár végzettségű munkatársammal is beszéltem, ő is teljes mértékben egyetértett a meglátásaimmal. Szóval nem hinném, hogy az a magyar tanár többet tudott azokról a versekről, mint én. És főleg úgy, hogy ez az a csodatanár, aki meggyőzhető, illetve, ha meg tudod indokolni, hogy te miért így érted azt a verset, akkor elfogadja. Van egy szörnyű sejtésem, hogy te valamit összekevertél a verselemzésben, és rossz vershez írtad azt, amit küldtem. Lehet, hogy félreértelmeztél valamit. Nagyon bosszant. Gondolom, most hülyének nézel, pedig nincs igazad, ezek a versek azt jelentették, amit írtam.
Tényleg nem értem, hogy történhetett ez. Valamit félre írhattál. Majd nézd csak meg újra azt a verselemzést, amit írtam. Még örültem is, hogy ilyen szépen sikerült.
A Tátra le van foglalva, úgyhogy augusztusban készülj! Ja, egy munkatársamnak mondtam, hogy vettem neked egy nadrágot és meg is kérdezte a húgát, aki egy csomót hízott mostanában, és mondta a húg, hogy ha kell, van neki egy pár nadrágja meg ruhája, amit már nem fog hordani. Úgyhogy mondtam, hogy majd hozza el. Lehet, hogy nem jók, de nincs kizárva, hogy rád mennek. De lehet, hogy olyan stílusúak, amik neked nem tetszenének. Majd meglátjuk.
Az egyik munkatársam megint kezdi a hülyeségét, bekapcsol hangosra – nyilván, hogy jobb hangulatot csináljon – olyan zenét, amit ki nem állok. Ákos, tudod, aki ott lakik felétek. Nem értem, miért nem kérdezi meg, miből gondolja, hogy ez ennyire közkedvelt? Lehet, hogy azért, mert elhiszi, amit az a ripacs mond magáról: a magyar zenei életben üstökös vagyok.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat