Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-03-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-03-26

Kedves Jucó!
Bekapcsoltam Ali Farka Touri nevezet? gitárost, kiskorodban sokat hallgattuk bizonyos Bob Berggel készült közös lemezét. Ha meghallod valamikor, majd biztosan felismered. Tegnap este eljött Kolbász, most megbékélt velem, úgy látszik. Odaadtam neki pár inget, amit Erik leselejtezett. Nagyon magabiztos már, de én látom rajta, hogy csak megjátssza, igazából ideges, mert keze-lába járt, miözben beszélt. Azzal henceg, hogy oroszul tanul, mert abban lát nagy lehetôséget, ha majd jogász lesz. Szegény anyám küldött fánkot vele, de hát ugye, most böjt van, tehát nem ehettem. Így elvitte, pedig sajnáltam a fankot, elhiheted, de anyámat is, hisz? már kora reggel megébredt, hogy süsse. Biztos örült is, hogy megint beszélôviszonyban vagyunk.
Erik elhívott szombat este biliárdozni egy helyre, ahol volt vagy harminc asztal. Elég jól ment, és tegnap reggel arra ébredtem, hogy gondolatban lököm a golót. Emlékszem, te is szerettél bilizni, még amikor egyszer sátorral voltunk Balatonszemesen egy kempingben. Mondtad is, hogy vegyünk otthonra egy asztalt. De helyette csak ping-pongasztal lett. Meg van még? Illetve fel van állítva? Szoktatok pinyózni? Érdemes megtanulnod jól játszani, mert azt a legtöbb helyen játsszák, és így könnyen befogadnak. Egy óra biliárd 1500 forint, elég drága, de egyszer-kétszer elmehetnénk.
Mekkora ügyet csinálnak most Kasszás Attilából, pedig ilyen, hogy valaki 47 éves korában egyik pillanatról a másikra lehúnyja a szemét, sok van. Eddig én sem értettem volna, ha azt mondják, azért kell kihasználni minden percet arra, hogy szeresd azokat, akik közelállnak hozzád, mert nem tudod, melyik pillanatban ér véget az élet. De most kezdem megérteni Kaszás A. halálából kifolyólag. Persze tudom, hiába is mondanék neked bármit, te sem értenéd most. Majd egyszer, évek múlva megérted.
Tegnap kimentem a reptérre, néztem a repülôgépeket. Sokszor kimegyek, ez az új hobbim. Már meg tudom különböztetni a típusokat. Például ránézésre tudom, hogy a leszálló gép az most Boing 787-600-az, vagy 787-800-as. Egyszer szeretnék innen elrepülni jó hosszú idôre.
Szépen süt a nap, tegnap el is mentem volna kirándulni, ha nem esett volna annyi esô a napokban, pontosabban nem lett volna akkora sár. De most ezen a hétvégén mindenképpen elmegyek. De úgy kéne, hogy szombaton elindulni, ottaludni valahol, aztán másnap hazajönni. Úgy, mint régen, például amikor elmentünk a Mátrába a Muzsla fogadóba. Emlékszel? Annyira spóroltak mindennel, hogy még a lámpában is olyan villanykörte volt, ami sötétet árasztott, csak hogy ne kelljen annyit fizetni.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat