Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-05-26

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-05-26

Kedves Jucó!
Azt hittem, sosem fogom meghallgatni újra Didót, mert annyira meg lehet unni, ha egyszer sokat hallgatja az ember. És tessék, eltelt 7 év – azóta teljesen kicserélődik az ember – és megint elővettem. Nem mondom, hogy nem unom, csak most kicsit újra felfedeztem, ami szerintem nem tart tovább a mai napnál. Vagy még addig sem. Minden estere most ezt hallgatom http://www.youtube.com/watch?v=xGQmzNjB_tM ha erre jársz, itt megnézheted, ha még lesz internet.
Reggel villamossal jöttem, és megértem azokat, akik azt mondják, hogy inkább gyalog vagy kocsival járnak. Egy csapat hajléktalan – három fickó meg egy nyomorult nő – szállt fel a Délinél, és nagy hangon röhögtek meg kötekedtek. Nekem is oda-odaszóltak, hogy mi van rövid gatyás. De nem válaszoltam, nem zavart. Annál jobban irritáló volt a szaguk. Mint a hullaszag, olyan aromájuk volt. Gondolom, tele vannak fekélyekkel, az szaglik már. És azt a fogatlan, nyomorult csontváz nőt csókolgatta az egyik. Rossz volt nézni. Na, mindegy, ők tudják, mit akarnak, azt csinálnak az életükkel, amit akarnak.
Viszont tegnap a gyerekem nagyon okos volt. Kiszálltam a kocsiból és kitekerte a kezemből a slusszkulcsot és bármit csináltam, nem akarta visszaadni. Na, gondoltam, akkor majd otthon elveszem. De ott sem hagyta, hogy kivegyem a kezéből, csak ordított. Jól van, gondoltam, majd előbb-utóbb lerakja a szőnyegre vagy valahová. Aztán este el akartam még menni vele a játszótérre, és akkor jutott eszembe slusszkulcs. Mondtam is neki, hogy jaj-jaj, nagy baj van, nincs meg a slusszkulcs. Kerestem mindenhol, bárhol néztem, nem találtam. Egyszer aztán a gyerekem bemászott a szobába, a szennyes kosárhoz ment, felnyitotta a fedelét és mutogatott befelé. Hát szerinted mi volt ott? Hát az, amit órákkal korábban beletett, és nem felejtette el. Bizony, a slusszkulcs.
Veled is volt ilyen, de te a szemetesbe dobálgattál ki ezt-azt. Aztán sosem kerültek meg. Igaz, nem is kerestük azonnal a zoknikat, cipőket, evőeszközöket.
Hát ez a története ennek.
Megyek, dolgozgatok.





Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat