Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-03-31

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-03-31

Kedves Jucó!
Ma reggel három néger állt a zebra szélén, és amikor zöldet kaptak, akkor mindegyik egy nagy táblával a kezében kisétált a zebrára, és odatartották az autósok elé. Az volt ráírva, hogy mosolyogj, és egy üveg sör képe. Jó ötlet, mert mindenki mosolygott, ahogyan a négerek is vigyorogtak. Erről jutott eszembe az a régi történet, hogy egyszer egy este ott álltunk az Oktogon villamosmegállójában és nyaltad a fagyit, amikor egy néger odaállt tőlünk nem messze. Te meg csak nézted, nézted – három éves lehettél – és jó hangosan megkérdezted tőlem: „ez a bácsi miért olyan, hogy nem látszik?” Nagyon vicces volt, még a csokibácsi is mosolygott. Látod, milyen kis okos voltál? Meg még volt olyan is, hogy ültünk a buszon velünk szemben meg egy fickó, aki meglehetősen kopasz volt. Nem teljesen, de majdnem. Akkor te nészted szúrósan, és egyszercsak elkiáltottad magad: „annak a bácsinak van haja, meg nincs haja.” Meg ekkor volt, amikor egy párocska ült velünk szemben és csőröztek. Akkor nem szóltál, de nagyon gyanakodva nézted, hogy mit művelnek.
Tegnap megjelent egy feljelentésem, igaz, nem én voltam az étteremben, hanem az egyik főnököm, csak tudják, hogy szeretek feljelentgetni, ezért jól megfigyelték a hírességeket, és elújságolta nekem másnap. Sőt, kért, hogy énekeljem meg. Íme:
Andy Vajnát szépnek nevezték
2008.03.27. 08:21
"Tegnap este a Toscana Trattoriában költöttem szerény vacsorám - toszkán bablevest majd nyulat, amit végül tiramisuval fojtottam le -, amikoris a közeli asztalnál egy szimpatikus, visszafogott társaságot fedeztem fel: Gerendai Sziget Károlyt - szürke kapucnis felsőben -, feleségével, gyermekével és egy fiatal párral. Pizzát fogyasztottak, ásványvizet ittak és jókedvűen beszélgettek. Hogy miről folyt a diskurzus, nem tudtam meg, hiába füleltem. Ahogy azt sem sikerült kikémlelnem, hogy a szomszéd asztalnál vacsorázó Andy Vajna és gyönyörű szőke kedvese miről értekezett. Egy biztos, nagyon vicces lehetett, mert a szokásos zakós-feketegarbós Andy jókat kuncogott. Jó volt rájuk nézni, szépek voltak együtt. A vacsora végén Vajna - dollár helyett - forinttal fizetett." - tett pontot a vacsora végére Szeghi ügynök.

Egyébként meg kell hagyni, ritka csúnya egy ember Dobó Kata volt fickója, Andy Vajna.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat