Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-03

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-03

Kedves Jucó!
Ez sem rossz szám: http://www.youtube.com/watch?v=jknynk5vny8&feature=related
Persze a tartalmával nem értek maradéktalanul egyet. Merthogy benne van, hogy ne higgy Istenben. De azzal egyetértek, hogy ne higgy a varázslatban, Hitlerben, Bábelben stb., de a többivel nem. Főleg nem azzal, hogy csak benne higgy. De a zene jó.
Na, tegnap megdőlt az elméletem, hogy miért vagyok ily bús novemberben. Ugyanis apám december 10-én halt meg, akkor mikor anyám már meg is vette neki a karácsonyi ajándékot, egy nadrágot meg egy pár bőrkesztyűt. Az ember szíve megszakad, nem? Szóval nem attól vagyok bús novemberben.
Éjjel aludtam, nem ébredtem fel egyszer sem, bár annyira kényelmetlen azokon a léceken aludni, hogy nagyon. Tiszta hepe-hupa. Bezzeg te nem üldöztél át a másik szobába annak idején, vagy akkor még jobb alvó voltam. De én már öt hónapja nem aludtam a gyerekemmel egy szobában, nem bírok folyamatosan arra figyelni, nehogy hortyannyak csak egy hangyányit is, mert különben felébred. Te aztán úgy aludtál, hogy álmodban be lehetett pelenkázni, akkor sem ébredtél fel. Nagyon édes kisbaba voltál. Sajnálom, hogy nem találkozol a gyerekemmel, biztos neked is tetszene, mert ő is nagyon aranyos. Főleg mostanában, amikor rájött arra, milyen jó, ha vakargatják a kis tokáját. Olyankor mozdulatlanul megdermed, és állja, hogy vakarásszam a tokáját. Olyan, mint egy kis cica. Biztos te is hagytad annak idején, de arra nem emlékszem.
Már a szeme sem csipás, mert kifútták a szemészeten a könnycsatornáját, és már le tud folyni, ha könny gyűli össze a bal sezmében. Neked ilyen nem volt, viszont Kolobásznak volt. Anyám azt mondta, Kolobász egyáltalán nem sírt, mikor csinálták, bezzeg a gyerekem, először azt hitte, valami jó játék következik, csak azt nem értette, miért nem megy vele az anyukája. Aztán meg rájött, hogy ez nem is játék. Azóta meg úgy ordít, ha idegen kezébe kerül, mint a fába szorult féreg (ahogy mama mondta egykor egy anyukának, aki rohant ezért bepanaszolni a főorvosnőnek).
Na, megyek dolgozgatni. Nem írtad meg, mit szeretnél karácsonyra, sajnos.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat