Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-04-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-04-17

Kedves Jucó!
Nagy szervezkedésben vagyok, a holnap reggeli indulást ellenőrzöm. Vagyis, hogy minden van-e a kétnapos munkához. Mert annál bosszantóbb nincs, ha mondjuk, a nagy munka közepette el kell menni szegekért, mert elfogyott. Annak idején Bandi bával jártunk úgy, nem is egyszer, hogy többszöri nekifutásra – az eredetileg hétkor kezdés helyett – kilenckor tudtunk nekiállni az építkezésen valaminek. Na, mindent összekészítettünk, és akkor derült ki, hogy ceruza nincs, amivel majd a deszkákat jelöljük, mikor felszereljük. Az pedig – bár apróság – nélkülözhetetlen az ácsmunkához. Na, akkor neki venni. Addig meg nem volt értelme mást csinálni a kisöregnek, mert az alatt a 20 perc alatt úgysem tudott volna csinálni semmit. Mert más munkára kevés 20 perc, amúgy meg ennyi kiesés sok. Szóval ezt akarom Erikkel elkerülni. Ezért írtam neki egy szép hosszú listát, mit hozzon, és én mit viszek.
Egyszer olvastam egy levelet az interen, amit egy menyasszony írt a násznépnek, amiben részletesen előirányozta, hogy ki hol álljon, mit csináljon, merre nézzen. Sőt, még rajzolt is hozzá. Azt hiszem, a templom alaprajzán bekarikázta, meg szaggatottal berajzolta, számokkal jelölte, hogy ki mikor mit csináljon. Na, ezt valamelyik jóakarója feltette az internetre és rajta nevetett a fél világ. De mondjuk gyorsan levette az elérhetőségét az oldalának.
Az a baj, hogy lassan már fél éve vagyok itt az online világában, de sokkal többet nem tudok az interről. Pedig ez az alapja a munkámnak. De valahogy nem érdekel az internetezgetés. Csak a hírkeresőt olvasgatom, de szinte semmi mást. Mondjuk tegnap az adópapíromat sikerült segítséggel kitöltenem az interneten, de ha nincs Edidke, akkor biztos egy napomba kerül. Neki nem volt több 6 percnél, nekem pont ennek tízszerese volt, úgy, hogy előtte nekem letöltötte a programot, meg elmondta, mit hová írjak. Szóval kicsit lassú a felfogásom, ahogy ezt mama sokszor mondta is.
Tegnap küldtem egy sms-t, hogy nyilatkozz végre Írországgal kapcsolatban, de nem válaszoltál. Úgyhogy lassan elúszik ez a lehetőség. Hétvégén meg akarják venni Erikék a jegyeket.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat