Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-21

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-21

Kedves Jucó!
Tegnap Nyuszi megcsinálta nekem az MSN-t, és úgy gondoltam, így egybôl tudunk kommunikálni (beszélni), de azóta nem mentél fel az MSN-re. Úgyhogy csak egy üzenet vár téged: szia, pulyka. Kíváncsi vagyok, mikor fogod megkapni.
Tegnap este nagyon szép helyen voltam. Erikék elhívtak Visegrádra, egy Don Vito nev? étterembe. Nagyon szép, olyan keresztapás hely az olasz maffiafilmekbôl. Mindent úgy rendeztek be, hogy passzoljon a Keresztapa cím? filmhez. Csak egy példa, az étlap szitává van lôve. Persze csak úgy van megcsinálva. De például van börtönkoszt is: kenyér meg víz. De leginkább pizzát lehet enni. Mindegyiknek van fantázia neve, de ahhoz, hogy értsd, ismerni kell a filmet. De az még nem neked való. Ennek ellenére úgy gondoltam, hogy elmehetnénk mi kettecskén egyik este, mondjuk hatkor indulnánk, ennénk valamit, aztán meg lemehetnénk a Dunához. Mert tegnap este is lementünk, épp lement a nap, és a Dunakanyar nagyon szép volt. Ültem a homokos parton, be is mentem a vízbe térdig, és arra gondoltam, milyen jó lenne, ha egyszer te is látnád ezt. De bármikor elmehetünk, nem kell hétvégén menni, lehet hétköznap is. Biztos nagyon tetszene. Ma reggel már voltál a viven, 8:02-kor, csak az emesenre nem mentél fel. Lehet, hogy nem is szoktad használni.
Van egy szomorú sejtésem, te nem szoktad olvasni a naplót. Mert egyáltalán nem változtattad meg a képeket az adatlapodon. Hát, eléggé elszomorít, és nem is értem, hogyhogy nem olvasod. Nem érdekel talán? Vagy olyan unalmas, amit írok? Igen, én is gondolkoztam már ezen a múltkor, hogy nincs kizárva, hogy csak én tartom érdekesnek, sôt, sokszor még én is unom magam. Még az is megfordult a fejemben, hogy abba kellene hagyni az egészet. De szerintem mindkettônk veszítene vele, mert azért ebben a naplóban sok olyan dolog van, amit majd használhastz, meg szívesen olvasol. Mondjuk a 10%-a, ami annyira nem rossz arány. Például a tegnapi napló szerintem érdekes volt. Majd ha elmeséled a gyerekeidnek, hogy milyen voltál kiskorodban, nagyon fog nekik tetszeni, meglátod.
Sajnos a fülem nem akar kidugulni, és meglehetôsen rosszul hallok vele, de már nincs idôm elmenni vele orvoshoz. Talán a Tátrában meggyógyul. Mert arra is gondoltam, lehet, hogy a biciklizéstôl kap huzatot. De ezt a múltkor már írtam is. Úgyhogy ma reggel fülhallgatóval jöttem, bár nincs mit csatlakoztatnom hozzá, így csak a nadrágzsebemben volt a vége. Nagyon menô voltam.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat