Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-06-22

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-06-22

Kedves Jucó!
Kicsi kispulyka. Pénteken megírtad, mennyi lett az érettségis, de nem volt valami kedves levélváltás. Ezt írtad: végeredmény: magyar: 98, matek: 97, töri: 91, német: 98, biosz: 92, kémia: 96%. Én erre meg azt írtam, amit Lauf mondott neked: Reményre ad okot, és ha lehet, nekem azt írd meg, mekkora pontszámot értél el. Na, erre igencsak megmérgesedtél, mert visszaírtad, hogy számoljam ki. Persze, tudom én, hogy ez egy nagyon szép eredmény, de ettől én még nem tudom kiszámolni, hány pontod van. Meg is írtam, most már kicsit kevesebb éllel, hogy biztos szép eredmény, csak nem tudom kiszámolni. Meg azt, hogy vigyázz magadra, mert mentél a Balatonra. Na, erre már nem voltál olyan fennhéjázó, és írtad, hogy 451 pont, de nem dupláuós módszerrel valószínűleg ennél több. Ennek nagyon örülök, mert tavaly 431 ponttól vettek fel az orvosi egyetemre. Ezért feltételezem, hogy húsz ponttal nem nő majd a felvételi határ, de ha nő is, azt is megugrod, mert ha a hagyományos számolással több, akkor jó, vagyis elég.
Aztán sokat gondoltam rád a hétvégén, hogy jól kifogtad ezt az időt a Balatonnál, és eszembe is jutott, hogy jövő héttől Erikék mennek Balatonszárszóra, és szerintem szívesen látnának, ha Blázzal elmennétek. A legegyszerűbb, ha a sátrat felállítjátok a kertben, de annak sincs semmi akadálya, ha bent alukáltok. Mert ők nem is nagyon használják az alsó szintet, ahol van két ágy egy külön szobában. És ha kint vagytok egész nap a strandon, akkor nem is nagyon találkoztok, vagyis semmi akadálya nem lenne. Meg akkor már jó idő lesz. Bár nem hiszem, hogy az a szégyellős Bláz odamerészkedne. Szerintem Zsófiék örülnének is neki, mert az idén én nem nagyon megyek, és eddig csak a munka volt azzal a nyaralóval, és szerintem szeretnék valahogy viszonozni azt a sok jót, amit tőlem kaptak.
Na, lassan mennem kell dolgozni. De lehet, hogy te inkább Blázzal kempingbe mennél. Annak is megvan a maga romantikája, bár kétségtelenül amúgy olcsóbb lenne. Meg lassan a cipőt is meg kéne neked venni. Hát igen, mert aztán nem fogod bírni a gyaloglást a hegyormokon.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat