Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-01-07

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-01-07

Kedves Jucó!
Rock a bűnöm! Ez a mottóm a fényképem mellett, ami az MSN mellé kell felrakni. Vagyis, ha küldök itt házon belül egy levelet, David Hasselhoff mellett – amelyik fenykép a viven is fenn van – ez a mottó jelenik meg. Rock a bűnöm, mert én ilyen kemény gyerek vagyok.
Jó hideg van ma reggel, - 5 fok volt. Gondolom, akkor nálatok volt vagy - 7. Hej, amikor még befagyott Pirke – vagy, ahogy Erik mondta: Pirka. Szép is volt. Bizony, hogy megszépülnek a régi emlékek, pedig az akkor nem is volt olyan kellemes abban a nagy hidegben. Így van ez rendjén. Ha az emberek minden rosszra emlékeznének, hol állna a világ? Szerintem ez is Isten műve, hogy ilyen az ember. Meg az is Isten műve, hogy december 20-án kiégett a kocsi egyik lámpája, és csak akkor gyulladt fel újra, ha jól rásóztam. De ezzel is csak pár napot nyerhettem. Az autóvillamossági szervizben meg csak januárra tudták elvállalni. Akkor mondtam Istennek, hogy legyen már olyan kedves, és legalább addig bírassa ki a kocsival, mert sokat kellett vezetnem, ráadásul autópályán is, ahol ha meglát egy rendőr egy szemmel, azonnal leállítja a kocsit az út szélére, és meg mehetek stoppal. Szóval csodák csodája, a kocsi elkezdett világítani püfölés nélkül is. Persze el is felejtettem, hogy én ezt kértem az öreg Úrtól. Csak akkor jutott eszembe, mikor 5-én reggel – vagyis mikor már vége volt a nagy szabadságnak – nem világított a lámpa megint. Ej, akkor gondoltam, miért nem kértem azt, hogy jöjjön rendbe teljesen. És ha ez egy kívülálló olvassa, gondolhatja, milyen hülye vagyok, hogy nem ezt kértem, meg hogy hogyan hihetek ilyenben. Pedig bizony Isten hatalma ilyen kis piszlicsáré dolgokban is megmutatkozik. Ezt nem szabad elfelejteni. Na, most lesz egy megbeszélés a napi munkákról.
Ja, és van itt egy trefik, aki zsizseg, hogy látta, mennyire unatkozunk, ezért megpróbál szerezni nekünk, szövegíróknak valamilyen munkát. Hát gondolhatod, hogy örültem, mikor megmondta nagy örömmel. Nincs is nekem más gondom, mint fiktív munkákon dolgozni.
Tegnap bejelentkeztem skype-ra, és hívtalak többször is, de nem vetted fel. Pedig milyen jó lenne ingyen beszélgetni, nem?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat