Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-15

Kedves Jucó!
Most már délután van, és szokásomtól eltérően nem reggel, hanem most írok. Persz e ennek megint a munka, vagy inkább a reggeli nagy forgalom az oka. Merthogy ma késtem el először, akkora volt a dugó a Városmajor úton. Szép zenét hallgatok, Amelie zenéjét. Naon szép. Délben együtt ebédeltünk a Mákos Gubában. Jó korán értél oda, nagyed órával a megbeszélt idő előtt, és már írtál is esemest, hogy nincs hely. De aztán rájöttél, hogy be kell állni a sorba, és úgy majd lesz. Szóval ebédeltünk, de csirkemellet roston sütve és sült krumplit. Persze ezek közül te az utóbbit nem ehetted volna, mert hasmenésed, lázad volt még tegnap, plusz hánytál is. De hát biztos meggyógyultál, ha már ilyen éhes voltál, hogy kockáztattál. Nagyon jó volt találkozni, meséltél a csoportról, és az különösen tetszett, hogy még az ellenszenves tanárokra is azt mondtad először, hogy aranyosak, csak aztán derült ki, hogy annyira nem azok. De legalább pozitívan állsz hozzájuk. Ez nagyon sokat számít. Mert aki feszt nyavajog, annak nem is lesz jó semmi, ahogy nagyanyám mondaná: annak még a szar is keserű. Ezt a mondást még nem tudtam megfejteni, ellentétben a többivel. Pl. Egy fecske nem csinál nyarat. Biztos azért jutott ez a közmondás eszembe, mert az Amelie-ben is van egy intelligencia próba, és ez az egyik kérdés. Tudod, amikor Amelie kolléganője Poulain úr után szalad, mikor kijön a Két Malom vendéglőből, és hogy tesztelje, mennyi esze van, felkéri, hogy fejezze be, illetve válaszoljon a következő közmondásokra. És ez volt az egyik: mit nem csinál egy fecske? Emlékszel?
Ha egyszer Párizsban jársz, menj el a Két Malomba. Meg fogod találni, de eléggé más, mint a filmben. Azért biztos tetszeni fog.
Ebéd után elvittelek a Toldy felé, de útközben eszedbe jutott, hogy az anatómia atlaszt otthagytad, úgyhogy fordultunk is vissza érte. Szerencsére meg volt. Aztán elvittelek a Toldihoz. Hej, nagyon régen jártam én arra. Már a falra rajzolt arcot el is felejtettem, nem tudom, meg van-e még?
Na, megyek vissza dolgozni. Lehet, hogy pénteken találkozunk. Attól függ, bejössz-e a városba. Akkor elmehetnénk venni neked egy-két inget a H und M-be.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat