Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-17

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-17

Kedves Jucó!
Már megint elfelejtettem, miről akartam neked írni. Mert reggel, mikor felébredek, általában eszembe jutnak olyan dolgok, amiket aztán el is határozok, hogy meg fogom neked írni. Vagy inkább meg fogom beszélni veled. De most megint elfelejtettem. Volt már ilyen nem is egyszer.
Mindegy. Tegnap este főztem lencsét, még reggel beáztattam, így könnyű volt megfőzni. Ja, idefelé jövet láttam a volt főnökömnek, Brucknernek a feleségét a buszmegállóban, felvettem, elvittem egy darabig, és megint olyan hülyeséget csináltam. Nem tudtam a számnak parancsolni, és elmondtam a véleményemet, hogy miért ment tönkre a cég. Vagyis azt, hogy Istvánfi, a kreatívigazgató egy nagy szakmai nulla volt, és ezért. Na, most látom, hogy a lencsefőzelék leve a nadrágomra ment, és tiszta pecsét. Mert persze nem olyat csináltam, mint mama, mert az ő főzeléke olyan kemény lett sokszor, hogy alig lehette kibányászni a fazékból. Na, az enyém meg olyan híg lett, hogy kilötyög az ételhordós dobozból.
Visszatérve Brucknerékre, hiba volt megint jártatnom a szám. Te sose legyél ilyen – ahogy mama mondta – csacsogós, mint én. Most ezt biztos elmondja a férjének, aki meg Istvánfinak. És nem mintha sokat számíthatnék rá, de jobb, ha az ember úgy megy el valahonnan, hogy nem bevágja maga mögött az ajtót, hanem normálisan. Meg aztán ki tudja, hogy hol akadunk össze még az életben. Mert az élet hosszú, és az ember nem nagyon felejt. Mindegy, te legyél okosabb. Csak akkor kritizálj valakit, ha nagyon muszáj. Bezzeg én, a nagy templomba járó, aki hirdeti, hogy senkit nem szabad gyalázni, meg ha nem tudsz valakiről jót mondani, akkor inkább hallgass, hogy ez nem jut eszembe olyankor. De mondjuk ezt ők is tudták. Szóval legyél okosabb, mint én.
Nem tudom, mikor tudom odaadni neked azt a szép könyvet, amit végül is vettem neked Karácsonyra? Remélem, még előtte megkapod. És talán a téli szünet alatt ki tudod majd olvasni, mert nem valami vastag, és biztos nagyon érdekes is.
Milyen szép idő van, nem? Szakad az eső december közepén, ahelyett, hogy a hó esne. Barátkozol még Blázzal? Vagyis reggelenként együtt mész vele? Mert el tudnék menni érted, ha már nem együtt mentek. Majd finoman rákérdezek.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat