Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-10-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-10-08

Kedves Jucó!
Tegnap leejtettem a telefonomat a fitneszszalonban. Nem magasról ugyan, de ez is elég volt neki, hogy meghaljon. Pontosabban csak a képernyője nem működik. Ma megyek el venni egy újat négy év után. Már egyébként is elég rozzant volt. Ja, hívni lehet róla engem, csak nem látom, ki az. Meg hát az SMS-t sem tudom elolvasni. Úgyhogy ha nem válaszolok valamire, akkor az nem miattam, hanem a telefon miatt lesz. A legnagyobb baj az, hogy a telefonon lévő számokat nem tudom majd átvinni az újba meg azt a sok képet, amit annak idején csináltam rá. De a te számod megvan, mert az a SIM-kártyán van. Vagyis csak azok vesznek el, amiket azóta írtam a telefonba.
Megváltoztattam a wiwen az alapértelmezett képemet. Nem tudom, annak hatására-e, de 3-4 ember azonnal törölt az ismerősei közül. Elég csúnya egy kép, szerintem te is hamarosan látod, ha felmész az oldaladra. Mert gonolom, az elsők között vagyok, és mikor feljön az oldal, azonnal bennem gyönyörködsz. Egyébként elég régen voltál a viven, és még a levelemre sem válaszoltál, amiben kérdeztem, hogy mikorra kellene az a pikula meg, hogy neked kell-e.
Emlékszem, amikor neked volt először mobiltelefonod, az a kis kék, nem sokáig bírta, maximum egy hónapig. Egyszer kint felejtetted a tűző napon vagy 3-4 órát, és mire észrevetted, majdnem elolvadt. De legalábbis a monitorja annak is meghalt. Elég komolytalan egy kis telefon volt. Azt hiszem, elvittük megjavíttatni vagy csak beraktuk a hűtőbe? Vagy az Kolobász volt? Azt tudom, hogy ő a hűtőben tartotta a telefonját, és ott csörgött, ha valaki kereste. Mert valaki megetette, hogy a telefon akkor lesz tartós, ha a hűtőben van. Szóval nem tudom, mi lett a te kék telefonoddal, de arra emlékszem, hogy amit kaptál egyszer Karácsonyra az nagyon jó készülék volt. De sajnos az sem bírta egy hónapnál tovább, ha jól tudom. De mindegy, ebből az a tanulság, hogy egy gyereknek nem szabad semmilyen értékes dolgot adni, mert még nem tud rá vigyázni. Ha majd te neked kell dolgozni érte, akkor majd meglátod, hogy megbecsülöd. Addig nem.
De nem haragszom, ne hidd. De azért bosszús vagyok, mert tegnap még azt sem tudtam, hogy egy vagy két l-lel kell írni a „nem átallja” szót. De aztán este rájöttem, hogy egyel sem.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat