Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-12-28

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-12-28

Kedves Jucó!
http://www.youtube.com/watch?v=Vbg7YoXiKn0
ezt a számot talán már írtam neked, de akkor is nagyon jó. De szerintem a feldolgozás, John Lennontól jobb. Érdekes Lennonnál, hogy több mint 12 millióan nézték meg. Az több, mint Magyarország lakossága.
Na, vége a Karácsonynak, ami nagyon jó lett volna, ha találkozunk. Mert így nem valami fényes a Karácsony, hogy tőlem nem kaptál semmit. Pedig hetek óta itt hordozom a kocsiban, hogy odaadhassam. Még arról is volt szó, hogy eljössz hozzánk, el is indultam érted, de útközben leállítottál, hogy vizes a cipőd, aztán meg éhes vagy, meg meggondoltad magad. Hát aztán így hazakullogtam, pedig hej, hej, hej … hogy örültem. El is tervezetem, hogy majd sütünk szilvalekváros buktát. De mindegy, kihevertem. Sőt arra jöttem rá, hogy nem lehet egy életen át vezekelni. Meg kellett volna mondanom neked, mikor a telefonban mondtad, hogy „nem tudom, miért nem lehet ezt az egészet normálisan megbeszélni stb.”, hogy nem helyes így beszélni. És ha erre az lett volna a válasz, hogy én csak meg se szólaljak, akkor megmondtam volna, hogy nem lehet így beszélni. De mindegy, nem érdekes, majd csak lesz valahogy.
John Lennon ennyi idős volt, mint én, mikor kilőtték. Szegény. Amikor hallottam, hogy meghalt, arra gondoltam, hogy élt már eleget, hisz’ meglehetősen öregecske volt. De ha így belegondolok, még élhetett volna pár évet, mondjuk harmincat.
Mit kaptál Karácsonyra? Bláz csinált valamit? Ja, mert te csináltál, erre is hivatkoztál, mikor mondtad, hogy mégsem jössz el. Vagyis azt, hogy még neki akarsz csinálni ajándékot.
A gyerekem pont úgy reagált a karácsonyfa láttán, mint te kiskorodban. Vagyis két kézzel nyúlt utána, amikor meglátta szent délután. Még oldalra is dőlt, pont úgy, mint te annak idején. Nagyon kis aranyos volt, pont úgy, mint te.
Na, lassan dolgoznom kell, holott én arra számítottam, hogy nem lesz munka, úgy, mint tavaly sem volt. De kicsit elszámítottam magam.
Most megyek, ráadásul olyan hideg van itt, mert spórolnak. Be sem kapcsolják a fűtést itt a pincében.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat