Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-15

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-15

Kedves Jucó!
Amikor még bejött a mobiltelefon, úgy lehetett telefonálni, hogy az első 3 másodpercért nem kellett fizetni. Ez azért volt, hogy ha téves a hívás, vagy épp külföldön tartózkodsz, ne kelljen kifizetni. Na, de hát milyen az ember? Két és fél másodperceket beszél. Mentem a buszon, az emberek meg felhívtak valakit, belekiáltottak egy rövid bővített mondatot: Mit hozzak a boltból, anya? – majd lerakta a telefont. Fél perc múlva csörög a mobil, felveszi: Értem, krumpli, kenyér, vaj meg kolbász. Aztán még eszébe jutott valami, de azt már a következő 3 másodpercben mondta el. Szép, mi?
Meg még arra is emlékszem, hogy ha városból, vagyis utcáról hívtam valakit, akkor egy kód beütésével ingyen lehetett telefonálni. Persze, ezért meg kellett fizetnem, méghozzá végig kellett hallgatnom a félpercenként benyomott húsz másodperces reklámot. Szóval felhívtam anyámat 10 percre, és ezalatt meghallgattam 3 három perc reklámszöveget. Ez is gyönyörű. Aztán ezek ki is mentek a divatból.
Meg reggel még eszembe jutott Bandi bá’. Gondolom, azért, mert jön Pestre vasárnap reggel, viszi a számítógépet Szeghalomra. Húz vele haza. Mert fejébe vette, hogy bevezetteti az internetet, és majd ezt lesi feszt. Gondolom, autókat les meg ingyen nyerési lehetőséget. Csak azt nem értem, hogy fogják megtanulni a kezelését, amikor a te telefonszámodat is háromszor elküldtem nekik a telefonra, aztán mindig kitörölték véletlenül, az esemesírást anyám meg fél évig tanulta. Szóval, ha még a számítógépkezelés sem megy nekik, akkor majd biztos az interezés fog menni, nem?
Ja, szóval az jutott eszembe, mikor anyám kétségbe esve hívott fel, hogy „Gabi nincs meg”. Amikor Pesten kirabolták, míg ő a buszon szunyókált. Az öreg meg feljött Pestre, elment az egyetemre, sorra benyitott az előadásokra, szépen elnézést kért, bemutatkozott, és előadta nagy fájdalmát, hogy a fiamat keresem, aki nincs meg. Ha valaki tud róla, mondja meg. És senki nem mondta meg, hol van a fia, Gabi, aki most 100 kiló felett van. aztán egyszer csak jön vele szemben a folyosón ez a gyönyörű. Mert elfelejtett szólni az anyjáéknak, hogy már megvan.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat