Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-11-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-11-11

Kedves Jucó!
Most küldtem az előbb SMS-ben neked egy kérdést, hogy nem kirándulunk-e kicsit szombataon. Jó lenne, régen találkoztunk.
Tegnap aztán mégis felhívtam az online céget és mondtam, hogy odamennék dolgozni, de ennyire kevés pénzért nem tudok. A nő, vagyis a tulajdonos megértő volt, de már korántsem volt annyira kedves hangja, mint mikor még azt hitte, balekot fog. De voltam én már balek elégszer életemben, inkább most kihagyom ezt a lehetőséget. Azt mondta, még szóba kerülhetek annyi pénzért is, amennyit mondtam – egyébként még ez is kevesebb, mint a mostani fizetésem –, de még meg kell hallgatniuk több jelentkezőt is. Holott a kreatívigazgató azt mondta előtte pár perccel a telefonba, hogy részéről befejezte az interjúztatást. Szóval most nem tudom, mi lesz. Egy héten belül kiderül, addig meg még az is lehet, hogy mégiscsak megnyerjük a K end H bankot, és minden marad a régiben.
Most ezt a számot hallgatom: http://www.youtube.com/watch?v=Crs13JJ87gA
Szerintem már párszor elküldtem neked.
Kolobász, az újember elment hétvégén anyámhoz, anyám meg kérdezte tőle, mintha mit sem tudna, hogy velem szokott-e beszélni. Kolobász meg mondta, hogy megszakadt a kapcsolat. Bár ő nem haragszik rám, de nem kíváncsi rá, hogy én mindig megalázom őt. Ezt igazán nem értem, mert az utóbb időben úgy beszéltem vele, mint a hímestojással – hogy ezzel a képzavarral éljek. A legbosszantóbb, hogy úgy adja elő, mintha én sértettem volna meg és ő nagy kegyesen megbocsájtana, illetve nem haragudna rám. Mikor pedig ő ordítoot, mint a hülye meg kitagadott az ismerősei közül a viven. De ezen én csak nevetek. Rotyogjon csak a saját levében ez a féleszű. De azért csak foglalkoztat a dolog, hisz’ még az éjjel is azzal álmodtam, hogy ott voltam az esküvőjén, és úgy csinált, mintha nem is látna. Én meg olyan mírges lettem, hogy felpattantam, hogy jövök vissza pestre.
De biztos azért volt ilyen álmom, mert éjszakára betömtem nyolc túrós palacsintát meg két sütőben sütött melegszendvicset. De hát ha egész nap alig ettem, mikor egyek, ha nem este, mi?
Remélem, hamarosan válaszolsz és akkor találkozunk kicsit. Vagy lehet, hogy inkább her Blázzal akarsz találkozni?




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat