Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-10-19

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-10-19

Kedves Jucó!
Van én nekem egy kis naplóm, amit még az építkezés alatt vezettem. Mindennap beírtam, épp mit csináltunk Bandi bával. Ma reggel megnéztem, mert kíváncsi voltam, ebben a hidegben ? mint ma van ? csináltunk-e egyáltalán valamit. És öt évvel ezelôtt pont az ablakokat festettük. Emlékszem is, mennyire hideg volt, keszty?ben csináltuk a kisöreggel. De majd? odafagyott a kezünk. Bent voltunk a nappaliban, csakhogy nem voltak még berakva az ablakok a helyükre, ott álltunk a huzatban. Egy hétig festettük. De mindegy, ezen túlvagyunk. Kíváncsi lennék, a ház le lett-e festve újra. Mert ha nem, akkor igencsak tönkre is ment. Pedig én mondtam mamának még évekkel ezelôtt, hogy lefestem, csak nem akarta.
Vágom a centit, lassan itt a péntek este, és akkor négy napig szabad vagyok. Csak az a baj, hogy nagyon rossz idô lesz hétvégén, de a vadászat nem marad el. De a szélben nem tudnak olyan jól célozni, illetve elfújja a sörétet a szél, így több fácán (ahogy nagyanyám mondta: fácány) menekül meg. Én persze ezt nem bánom. Biztos jó lesz kint a szabadban.
Most Bartók Bélát hallgatok. Persze csak módjával, mert vannak m?vei, amivel embert lehet ölni, például a Kék Szakállú Herceg Vára. Belehallgattam, és nem mondom, hogy nagyon szép. De az este a székelyeknél, a román táncok az nagyon jó. A székely Eszteres azért tetszik, mert gyerekkoromban sokszor játszotta a rádió ezt a zenét késô este. És mikor nagyanyáméknál aludtam, és nagyapám hazajött, meghallgatta a tízórás híreket, és általában ezután volt ez a zene. Erre néha felébredtem, és félálomban hallgattam, és örültem, hogy ott vagyok nagyanyáméknál. Szóval szép emlékek kötôdnek ehhez.
Nem valami érdekes, amiket írogatok, lehet, hogy ezért sem olvasod. Mert ha olvasnád, akkor rajta lennél a tevén, és gondolom, a mi karavánunkban lennél, akkor meg tudnám, hogy jártál-e, pontosabban olvastad-e az aznapi levelet. De mivel nincs tevéd, vagyis nem tudok róla, nem hinném, hogy olvasod. Unalmas is, belátom, de szerintem majd idôsebb korodban elolvasod, és egy csomó minden megfontolni valót találsz benne. Amikor orvos leszel, nagytudású, akkor is. Mert az orvosok is gyerekek sokszor. Például voltam fogorvosnál kedden, és egy fiatal doktornô fúrta a fogam, és nem hittem a fülemnek, mikor elkezdett dúdolni, amikor meghallott a rádióból egy jó számot. Még billegett is egy kicsit a székén, mikor épp nem fúrt. Hát azért ezt nem lehetne csinálni, de hát még nagyon fiatal. Mama sem mondaná már az aggódó anyukának, hogy a fia ordított egész éjjel, mint a fába szorult féreg. De hát akkor még ô is nagyon fiatal volt.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat