Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-07-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-07-09

Kedves Jucó!
Már nagyon régen írtam, több, mint két hete. Olyan sokminden történt azóta, hogy hirtelen nem is tudom, mit írjak. Hát, elôször is voltam a Tátrában, nem messze a Hrebenyok (vagy Belluve volt a neve?) szállótól ? tudod, ahol még valamikor hárman voltunk ?, szóval attól vagy 300 méterre, a Bilikova Chata-ban, vagyis Bilikova menedékházban. Ha egyszer eljutsz a Tátrába, csak ott szállj meg, mert elképesztôen jó kis fogadó. Kis szobák, tiszta fából. Az egész ház fa egyébként. Biztos vagyok benne, hogy neked is nagyon tetszene. Sokat túráztam, sôt, még túl is vállaltam magam, mert egy olyan túrára indultam el, amirôl aztán félúton vissza kellett fordulnom. Annyira kimerített, hogy még másnap éjjel is rázott a hideg, utána pár perccel meg szakadt rólam az izzadság. Egyébként ez az út az volt, amirôl beszélgettünk is annak idején, amikor a Csorba tótól a Poprádi tóhoz másztunk fel, és ettünk ott sztrapacskát. Emlékszel? Szóval abból a menedékházból, ha felnéztél a hegyoldalra, láthattad, hogy mindenre elszánt emberek kaptatnak fel a hágóra, Osztava nyeregbe vezetô sziklás ösvényen. Elôször nem is látszanak, oly? kicsik. Na, erre kaptattam fel. Elhiheted, nem volt könny?. Csak másfél óráig tartott az út fölfelé. 1980 méter magasa kábé. De ez még csak a bemelegítô volt, mert onnan kellett még menni vagy 25 kilométert hegynek fel, hegynek le. De sajnos a 15. km után úgy megfájdult a lábam, hogy félbe kellett hagynom a Magistrale utat, és le kellett másznom egy faluba, hogy aztán lanovkával jussak el Stary Smokovecbe, vagyis Ótátrafüredre. Másnap aztán rövidebb utakra indultam, sôt, vitettem magam, mert föllibegôztem a Tátra csúcsára, 2600 méter magasra. Lehet, hogy kicsit alacsonyabb, de nekem akkor is magasnak t?nt. Aztán még mentem kisebb utakra is, elképesztôen szép a Tátra. Majd egyszer vagy kétszer menj el oda. Vidd el a gyerekeidet is. Bizony, mi is mehettünk volna többször is. De hát így alakult.
Néztem a MSN-t, de nem kaptam visszajelzést arról, hogy olvastad volna a levelem. Kolbász megkapta a jelölésem, de nem igazolt vissza, mert azt hitte, Szeghalomról üldözik, mert ugye Szeghi a nevem. Lehet, hogy te is azt hitted.
Most be kell fejeznem, mert gondolhatod, mennyi munkát szabadítottak a nyakamba, minden hülyeséggel megvártak. Érdekes, ha én vagyok szabadságon, mindent tudnak tolni, csak mikor dolgozom, akkor halaszthatatlan minden.
Pénteken voltál utoljára a viven. Oda sem írt senki, meg nem is jelöltek ismerôsnek.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat