Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-02-08

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-02-08

Kedves Jucó!
Még nem jelent meg a feljelentésem, úgyhogy nem tudok eldicsekedni Annácskával. Ellenben ma vagyok 41 éves, ahogy anyám mondta tegnap, már az ötödik X-et taposom. Hát bizony, haladok az ötven felé. És mától böjt van, de én ma még kivételt teszek, és eszem, de holnaptól koplalok Húsvétig. Azt nem mondom, hogy nagyon böjtölök, de kicsit fogyni is akarok, mert Karácsony óta híztam 2 kilót, amitől szeretnék megszabadulni. Nem mintha annyira hiú lennék, de valahogy a súlygyarapodás az öregedés jele. Én meg még nem akarok beállni a halni készülők közé. De ha a halálnak el kell jönnie, akkor jöjjön. De ne olyan öregesen, ha lehet.
Szép, a születésnapomon a halálról beszélni. De hát igazából minek örüljek? Annak azért örülrtem reggel, hogy küldtél SMS-t, pont abban az időpontban, mint tavaly előtt: 6:50-kor. Gondolom, akkor szoktál felkelni nagyjából. Vagy akkor ülsz a buszon? Lehet, nem tudom. Küldtél egy youtube címet is, hogy nézzem meg hanggal. Gondolom, te zenélgetsz rajta. Bár megnézhetném már, de egyelőre nem akarom, mert attól tartok: így a könnyek, így ... és akkor nem tudnék írni. De még ma megnézem.
Ma korábban keltem fel, és hallgattam a Bartók rádiót. 7 és 8 között gyerekeknek szól általában a műsor, nekik tesznek fel kérdéseket. Például a mai az volt: a négy B betűs közül melyik nem írt operát? Bartók, Bizet, Bhrams és Beethoven. Te tudod? Mert én nem tudtam. Beethovenre tippeltem, de aztán kiderült, hogy ő a Fideliot szerezte. Azt tudtam, hogy Bartók a Kék szakállú herceg várát írta, Bizet meg a Carment. Szóval a megoldás Bhrams volt, vagyis ő nem írt operát. Ha majd nagy leszel, te is hallgattasd a gyerekeiddel a Bartók rádiót, nagyon jó műsorok vannak benne, és az általános műveltséghez tartozik. Én nem is hallgatok mást. Először csak úgy erőszakoltam magamra, mint a cukor nélküli kávét – ugyanis arról meg azt hallottam, úriember cukor nekül issza a kávét – és aztán a Bartókot is úgy megszoktam, hogy mást el sem tudok képzelni. Lehet, hogy sznobnak tartasz, de ha majd kipróbálod, te is meglátod, hogy így van.
Minden esetre köszönöm, hogy írtál, és hogy nem felejtetted el, hogy ma van a születésnapom.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat