Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-01-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-01-14

Kedves Jucó!
Hej, hej, hej ... reggel arra gondoltam, vajon olvasod-e egyáltalán ezeket a leveleket, vagy valaha olvasod-e majd? Nagyon nyomasztó érzés kerített hatalmába, amikor arra gondoltam, hogy csak magamnak írom ezeket a leveleket. Bizony, nagyon rossz volna. De hát ez csak majd sokára, nagyon sokára fog kiderülni. Lehet, hogy sosem. A munkatársam kérdezte már, hogy mit írok én itt reggelenként. Mert mindig korábban bejövök, kb. negyed órával, hogy nyugodtan tudjak neked írni. De van, hogy hosszúra sikeredik, és addigra ő is megjön. Általában 20-25 percig tart megírni egy levelet. Szóval megkérdezte, és elmondtam, hogy kinek írok. Ez még tavaly nyáron volt, és érdekes, hogy most Karácsonyra egy nagy, bőrkötetes naplót kapott a feleségétől, mert – mint mondta – sokszor emlegette, hogy ő szeretne írni a kislányának naplót. Hogy majd, mikor felnő, akkor tudja olvasgatni, hogyan telt a gyerekkora, mik történtek vele. Nem tudom, elkezdte-e már. De szerintem, ha mindennap több órát tölt a gyerekével, akkor nem érez olyan nagy kényszert, hogy ilyetén módon kommunikáljon vele. Szépen fejeztem ki magam, nem?
Mit szoktál reggelizni? Gondolom, semmit. Szoktál még szendvicset vinni az iskolába, meg aztán megpenészíteni a táskádban?
És szoktál kávét inni? Remélem, nem. Bár az nem olyan káros, sőt, azt olvastam, hogy kismértékben egészséges is. Pancsi már 10 évesen kapuccsínózott az anyjával a Mammutban.
Ja, és tegnap láttam egy narancssárga kabátos lányt az 56-os megállójában, és szítta a cigit. Azt hittem, te vagy, oda is akartam menni hozzá meghúzni a fülét. De aztán láttam, hogy mégsem te vagy az. Úgyhogy megúszta az a nagylány. Hej, bizony lehet, hogy már meg sem ismernélek, ha összefutnánk az utcán.
Mit csinálsz hétvégén? Milyen jó lenne találkozni, és elmenni a libegőhöz. Nincs is olyan hideg. Anyám is kérdezte tegnap, hogy nem találkoztunk-e már. Kérdeztem is tőle, hát hol is találkoznánk? A hideg utcán? Mire ő mondta, hogy menjünk el egy cukrászdába. Hát nem köszönöm, ebből nem kérek. Hogy nézne az ki, hogy ülünk egy füstös presszóban, te dobos tortát eszel, és meg iszom a kávét. Soha! Mennyivel jobb a Normafánál vagy a Börzsönyben mászni a hegyet. Neked is az a jobb, hidd el.
Rokk a bűnöm!



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat