Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-12-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-12-04

Kedves Jucó!
Tegnap már egész jó volt itt. Sok munkát kaptam, ami mellett nem jutott idő az unatkozásra. De az első nap majd’ meg zavarodtam. Most, illetve tegnap egy csomó bannert kellett kitalálni, meg leírni, amit elküldtek az ügyfélnek. 7 helyett 13-at. Ez viszont nagy hiba, mert az ügyfél a túl sok ötletből sem tud választani, nemcsak a kevésből. El kell találni, mert belezavarodik. A legrosszabb, mikor elkezdi összegyúrni az ötleteket, vagyis tetszik neki kettő is, ahol az egyikben ezt tartja erősnek, a másikban meg azt, és nem akarja egyiket sem kihagyni. Na, ez a legrosszabb.
Van itt egy munkatársam, akivel beszélgettem most kicsit, és azt mondja, Nagykovácsiban lakik. Szép helyen, nem Zsíros hegyen, hanem még a faluban. Végig kell menni a falun, egészen a templomig, ott mellette még elmenni, és balra az utolsó utcában. Biztos jó hely. Azért nagyon jó, hogy nem a Nyúl utcába költöztünk annak idején. Az teljességgel használhatatlan lenne most. Egyedül sem tudnál közlekedni. Gondolj bele, ott hajnal fél hatkor baktatni azon az elhagyatott vidéken, kertek alatt. Még ez sem főnyeremény, hogy te ott mész le Solymárra, ahol a hajléktalanok káromkodnak. De egy fokkal azért jobb.
Visszatérve a munkára, nincs kizárva, hogy a tegnapi sok ötlet annyira megzavarja, hogy nem tud választani. Szóval sokat odavinni az dilettantizmus. Azt sugallja, hogy igazából egyikben sem hiszünk. Azért viszünk annyit.
Reggel eszembe jutott Kék Csíkos. Lassan egyéves, sőt, jövő héten lesz, hogy elkezdtem varrni, szóval már benne van a korban. Kár, hogy be van vágva valahová. Pedig szerintem szép. Azt is sajnálom, hogy nem mondod meg, mit szeretnél Karácsonyra, így megint pulóver meg póló lesz a dobozban. De hát biztos ezt szeretnél.
Erik már reklamált, hogy mikor csinálom a libamájat. Amikor meg mondtam, hogy múlt hétvégén, akkor meg azt mondta, hogy az neki korai, mert ő a Karácsonykor érkező írek előtt akar villogni, illetve azt mondani, hogy azt ő sütötte. De az még odébb lesz, úgyhogy nem rendelte meg tőlem. De majd ő megsüti. Kíváncsi leszek, mekkora gőzgomolyt fog ott kanyarítani ez a birka. Mert nagyon nagy kolyttal jár. Én is egy napig szellőztettem utána. Náluk ráadául nincs is ajtó a konyhán, így az egész lakást felgőzöli libaszaggal meg zsírral.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat