Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-02-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-02-09

Kedves Jucó!
Hát nem jött össze a tegnap délutáni mozi, mert írtad pénteken, hogy inkább legyen szombat, de az meg nekem nem volt jó. Ráadásul még pénteken sem tudtam írni, mert reggeltől estig egy ügyfélnél voltunk brainstormingon, vagyis agyviharon, ötletelésen. És ez az én nagy bajom, mert félek, hogy Edidke, azért, mert nem voltam itt, nem csinált semmit, holott ma reggel beszámolót kell tartanunk egy sürgős munkával. Szóval kíváncsi leszek, mit tud felmutatni.
Na, mindegy. Tegnap sütöttem fankot, de oly fínom lett, hogy annyit ettem, hogy éjjel olyan sok hülyeséget álmodtam, hogy még fel is ébredtem. Az volt, hogy egy kisboltban, ami ott van nem messze és gyakran járok oda vásárolni, szóval innen elloptam egy pamelót, valószínűleg neked. De az volt a hülyeség, hogy tudtam, hogy be van kamerázva és mindent látnak. Ráadásul a nadrágzsebembe raktam, ahol ordított, akkora volt. Szóval mentem az utcán és azon gondolkoztam, hogy milyen hülyeség volt, amikor ki is tudtam volna fizetni. De sok időm nem volt morfondírozni, mert a kapu előtt várt két eladónő, hogy elfelejtettem valamit kifizetni a boltban. Én meg csináltam, mintha nem érteném, miről van szó, de azért nagy hanyagul odaadtam nekik ezer forintot, hogy legyenek vele boldogok. Fel is ébredtem, de még a víz is kivert álmomban. Szóval nem épületes dolog lopni.
Ezt mondtam neked akkor is, mikor kiskorodban –mintha nem lett volna otthon – hazahoztál egy marék zsírkrétát az óvodából. Én meg ideges lettem, mama meg azt mondta, másnap vissza kell lopnod és megmondani Tünde néninek. Te vissza is loptad, de amikor kérdeztem, megmondtad-e, bevallottad nekem titkon, hogy nem. Jól is tetted. Mert még az hiányzott volna, hogy azt kezdjék mondani Cseterkiék, hogy lopós vagy. Egyszer nagycsoportos koromban elloptam valakitől a homokozó lapátját, aki megmondta Baksa Karcsinak, aki mondta, hogy megmondja a rendőr apjának, aki börtönbe fog zárni. Én meg napokig nem mertem óvodába menni.
Na, most be kell fejeznem, mert hirtelen annyi lett a munka.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat