Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2008-07-14

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2008-07-14

Kedves Jucó!
Ma több okból sem vagyok túl boldog. Először is, mert vasárnap van, és bent kell lennem a Team-ben. És persze tegnap is dolgoztam. De ennél rosszabb, hogy két napja egy falatot sem ettem, pénteken is csak pár barackot. Ez ugyanis egy léböjt kúra, mert úgy gondoltam, a szervezetem már rászolgált, hogy egy kicsit méregtelenítsem. Úgyhogy két napig egy falatka sem, csak víz, meg egy literke biogyümölcslé. De ennek is úgy tudok örülni már, mintha legalábbis egy jó nagy kifli lenne. Csak hát így üres hassal nem nagyon tudok másra gondolni, mint az ennivalóra. De persze azért megcsinálom a munkám, csak mindig az jár a fejemben, hogy el kéne menni délután Szentendrére egy jó nagy langost enni. Pontosabban csak arra gondolok, milyen jó lenne, ha nem ülnék otthon délután, és mondjuk el kéne menni Szentendrére. De onnan már a következő gondolat a langos. Pedig azt hittem tegnap, hogy mára már nem ezen jár az eszem. Azért annyira nem vészes, ki lehet bírni. Mindjárt reggelizem is: megiszom egy pohár paradicsomlevet. Hej, pedig milyen jó lenne inkább egy kis madártej. Mostanában szoktam csinálni, és ha már ettél fínomat ... akkor ez az.
Láttam, tegnap reggel voltál a viven 9 óra valamennyikor. Ezek szerint mégsem vagy folyamatosan táborokban, hanem azért otthon is üldögélsz. Remélem, ezért nem unod halálra magad. Meg jó meleg is lehet ott a szobádban, ma például 37 fok lesz. Most még nincs olyan meleg – fél 9 van –, de délre bedurvul. Épp ezért menj mamával strandra, persze az árnyékba. Tegnap kimentem ide a kertben vagy tíz percre, és leégett a kezem. Nagyon erős most az ózonhiány. Azért kezdtem el ma ezt a levelet, mert szépen fel akartam vezetni, hogy milyen érzés lesz holnap, amikor majd megírom, milyen volt enni a müszlit reggel. Mert ha már ettem, nem tudok úgy írni, olyan átéléssel, mint most, amikor még üres a hasam. Például ezért nem jó, ha a jövő heti ebédet ebéd után rendelem meg, mert akkor csak főzelékeket jelölök be. Ha meg még üres a hasam, akkor meg jó kiadósokat karikázok be. Na, holnap befejezem, most dolgoznom kell. Azért már örülök, hogy a vége felé járok ennek a böjtnek.
Na, hétfő van, és éjjel felébredtem, és azon gondolkoztam, hogy most már biztosan elmúlt éjfél, és kimehetnék a konyhába enni. De annál lustább voltam, és visszaludtam. És mily’ jól tettem! Mert reggel úgy ébredtem fel, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, és nem is reggeliztem. Vagyis már két és fél napja semmit nem ettem. Sőt, pénteken is csak gyümölcsöt. De azért az a tudat sokat lendít rajtam, illetve a hangulatomon, hogy mostantól akkor eszem, amikor csak akarok. Vagyis délben megehetem azt jó kis gyenge tökfőzeléket.
Most szakad az eső. Jól lehűlt a levegő, de én ezt nem bánom. Lehet, hogy te nem nagyon örülsz neki, mert így nem tudsz menni sehová, ha meg táborban vagy, az még rosszabb. Nem beszélve, ha most mentek nyaralni, mondjuk a Balatonra. Merthogy egész héten esni fog az eső. De remélem, nincs ilyen problémátok. Na, megyek dolgozni. Ezzel az éhezéssel azért nagy dologra jöttem rá, de az majd holnap mondom el. Addig bírd ki valahogy.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat