Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-04-09

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-04-09

Kedves Jucó!
Reggel báboztam a gyerekemnek egy majommal, onnan jutott eszembe ez a régi történet. Réges régen, mikor még mentőztem a szocializmusban, vittünk egy öreget a kórházba otthonról. Hogy mi baja volt már, ha megfeszítenek sem tudom, csak arra emlékszem, hogy volt három majma. Olyan csimpánz félék. És az abban az időben még nagy szó volt, másnak még papagája sem volt. Na, kérdezgettem az öreget, hogy milyen az élet a majmokkal. Mert senkije nem volt, csak az a három majom. Azt mondja, hogy aggódik értük, nem tudja, mi lesz velük. Gondoltam, hogy milyen szép dolog, hogy ennyire szereti őket. Aztán mondta, hogy dehogy szereti őket, sőt, utálja mindet, már elege van belőlük, 15 éve megvannak, és azóta sem tudták megtanulni, hová szarjanak, huggyozzanak. Oda rondítanak, ahol épp rájuk jön a szükség. Szép, mi? És azt mondta, hogy akkorát szarnak mint egy ember, és hol a szekrény tetején, hol a konyhafiókban talál meg egy-egy kulát. Na, szóval ez jutott eszembe, úgyhogy ne vegyél majmot sose, mert aztán szagolhatod, mint az öreg.
Kire fogsz szavazni? Most, hogy már ilyen nagy lettél? Remélem, nem arra az idióta fideszre meg Orbánságra. Nekem nincs jobb tippem, mint az LMP, de hát nem sokat tudok róluk semmit. Az MSZP meg szépen lejáratta magát hat év alatt.
A dellát meg mikor adhatnám oda a születésnapodra. Nem lesz kevés, van vagy 30 ezer. Remélem, nem több az a sztepptábor, mert most nagyon nincs pénzem a lakásfelújítás miatt. Főleg úgy, hogy most havi 60-70 ezerért plusz rezsiért kell elmenni albérletbe. Úgyhogy kicsit meg vagyok szorulva, de hát a sztepptábor is fontos. Meg hát mindent megér, hogy ilyen szép nagy lány lettél, 19 éves. Bizony, nem rég még pici baba voltál, akkora, mint a gyerekem, akit végül nem néztél meg. De hát jól van ez így, megértem, hogy nem vagy rá különösebben kíváncsi.
Na, megyek, van egy csomó dolgom mára. Majd küldök egy esemest, aztán megkérdezem, van-e bankszámlád. Mintha említteted volna a múltkor, hogy az OTP-ben fogsz nyitni, de mintha azt is mondtad volna, hogy nincs hozzá bankkártyád. Na, mindegy, majd megoldod valahogy.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat