Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-09-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-09-25

Kedves Jucó!
Tegnap délután egy fügefa alatt parkoltam, és mivel mots érik, több nagy fosnak kinéző fügekrém van a kocsin. Úgy rá van száradva, hogy lehet, le sem tudom, mosni. Ezt ma reggel vettem észre. Pedig azt hittem, nálunk a füge nagyon meg sem él. És tessék. Mama is tervezte, hogy jó lenne ültetni egy fügebokrot a kertbe. De szerintem ott kipusztul, mert vannak ott olyan fagyok, hogy ihaj. Szóval így kezdődött a napom, amire csak rátett egy lapáttal Róland, az izzadt kezű operátor, aki ragaszkodik ehhez a hülye kézfogáshoz. Nem érdekel, aztán mindig megyek megmosni a kezem. Bár úgy, hogy azért ne lássa, mert megbántani nem akarom azért. Na, ezek ellenére azért jó kedvem van, leginkább, mert péntek van. És hiszed vagy sem, hét közben nem azért rossz, mert dolgozni, hanem pont ellenkezőleg: szinte nincs sose munkám, és ez nagyon nyomasztó. Mert én szívesen dolgoznék bármit, csak tétlenül ne kelljen itt ülni. Lehet, hogy furcsállod, de annál nyomorultabb nincs, mikor valaki munka nélkül veszi fel a fizetését. Szerintem jó az ember lelkének is, ha megdolgozott azért, amit kap. Főleg az a jó, hogy hasznosnak érzi magát. Vannak, akik egész életüket arra rendezték be, hogy ott ússzák meg a munkát, ahol csak lehet. Nyomorult egy élet. Többel is találkoztam ilyennel a mentőknél. 30-35 éves erős, egészséges férfi, aki azon igyekezett, hogy megdöntse a munkaidőben ágyban töltött idő világcsúcsát. Hajcsák Ferenc például. Vagy Rohonczi Miklós. Azért írom le a nevüket, mert úgysem olvassa ezt senki rajtad kívül. És ha egyszer mentőzöl, és találkozol velük, tudjad.
Hétvégén sütök rántott csirke szárnyat. Tudod, milyen finom? Régen azt hittem, az csak a vége az ételeknek, pedig, ha jól meg van sütve, a legfinomabb falat.
Kellett írnom egy blogbejegyzést – egy féltékeny nő gyanakodásai témában – az egyik kampányhoz, és fel kellett volna juttatnom a szakítshabírsz.blog.hu-ra, mert azt sokan olvassák, és akkor ingyen kapott volna reklámot a kampány, de nem jelent meg. Ezen bosszankodtam, mikor rájöttem, hogy ha az itteni gépről küldöm, rögtön látják, hogy nem nő írta, mert a nevem, meg a munkahelyem címe is ott van, vagyis egy internettel dolgozó cég. És mivel ez reklámnak minősül – ha még nem is tudják, mi lesz majd a kampány – hülyék lesznek megjelentetni. De hát ezt nekem senki nem mondta, csak néznek rám, hogy tényleg erről küldtem el. Ki nem állom, mikor utólag mindenki olyan okos. Amikor meg mondták, hogy írjam meg, és küldjem el. Eszükbe sem jutott szólni, hogy egy fiktív freemail címről küldjem.
Na, mindegy. Jó hétvégét. Csináld meg a búvártúróst.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat