Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2007-06-11

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2007-06-11

Kedves Jucó!
Sok minden történt a hétvégén, nem hiszem, hogy minden eszembe fog jutni, meg le tudom írni. Legelsô, hogy Erik megnôsült Balatonföldváron. Szép kis esküvô volt, nem lacafacáztak, elmondták a szöveget, az igent, és kész. Voltak vagy nyolcvanan. De hogy milyen csúnyák ezek az ír nôk. Hát ott voltak Erik testvérei, de vagy csak válogatott csúfságok, vagy minden ír nô ilyen pocsék, de rossz volt ôket nézni. De mondjuk mulatni azt tudtak. A magyarok meg sem mozdultak, ôk egybôl neki táncolni. Aztán lassan a magyarok is felálltak, összeszedték a bátorságukat, és neki mozogni. Akkor láttam, hogy a legcsúnyább magyar nô is szebb, mint az írek közül a legszebb, ha ugyan lehet az ô esetükben ilyen jelzôt használni. Én persze nem táncikáltam, mert amíg élek, csak Emike néni kedves mondata jut eszembe, tudod, a szeghalmi tánctanáré, ?na, látják, kérem, így nem szabad táncolni.? Hát azóta meg sem próbáltam. De azért egyig ott üldögéltem egy volt munkatársammal, Antallal, vele beszélgettem. Mondta, hogy amikor odamentem a Greybe, elkezdtem angolt tanulni, és azzal kínoztam az angolokat, hogy ha bementek a szobámba, a következôvel fogatam ôket: please, sit down, and listen story of my life. És elkezdet mondani, hogy amikor én kicsi voltam, jött egy macska stb. Elôször még hallgatták is, de késôbb neki menekülni. Hát tényleg így volt, de ez csak vicc volt. Bár lehet, hogy amilyen az ô humorérzékük, nem nevették halálra magukat.
Másnap korán felébredtem, és nem tudtam mit csinálni, neki reggel hétkor a Balatonnak. Jó is volt, mert kicsit szaggatott a fejem a sok sör után. Hát nagyon szép volt reggel a víz. Egy csomó vadkacsát láttam a kis fiókáikkal. Nem is féltek tôlem, egy-két méterre masíroztak el. Aztán elmentem, néztem a horgászokat egy óráig. Aztán meg hazajöttem. Mondta Erik, hogy az írek teljesen el vannak ájulva a Balatontól, gondolhatod, nekik az már nyár, amikor húsz fok van, és az Atlani óceán 16 fokos. Minden évben egy hetet ilyen helyen töltöttek kékre fagyva gyerekkorában. Most meg 25 fok a víz, kint meg 32 fok van. És onnan Földvárról különösen szép Tihany. Szóval még a látvány sem utolsó.
Na, szóval visszajöttem, aztán elmentem fitneszszalonba, mert ki akartam tornázni azt a sok mérget, ami a sörben volt. És ott hallottam egy számot, ami még akkor ment az MTV-n, amikor te egyéves voltál, és a Baross utcában laktunk. Nem tudom, mi az együttes neve, meg ki énekel, de azt nagyon szerettem. Mu moon like, mu moon like, vagyis mumun láájk, mumun láájk. Biztos nem tudod, melyik az, de emlékszem, amikor ez ment, felkaptalak a kezembe, a karomra ültettetlek, és táncoltunk, és énelektem neked a mumun láájkot. Mama is táncolt. Te meg nagy okos tekintettel, összeráncolt szemöldökkel nézted az MTV-t. Könny is szökött a szemembe, elhiheted. Egész este ez ment a fejemben: mumun láájk, mumun láájk.



Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat