Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-08-13

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-08-13

Kedves Jucó!
Nem tudom, meséltem-e már – szerintem igen –, hogy egyszer milyen okos volt nagyanyád. Mama elment síelni, és elfogyott a pénze, ezért kölcsön kellett kérnie egy évfolyamtársától. Ja, már az orvosira járt, kábé annyi idős lehetett, mint te most. Szóval kölcsön kért, mostani pénzben kb. 10 000 forintot. Aztán, mikor hazament a síelésből, mondta nammamának, hogy tartozása van, meg kéne adni. Erre meg mondta nammama, hogy annak a gyereknek annyi pénze van, hogy nincs is rá szüksége, és ne adja meg, majd elfelejti. Mama így is tett, telt-múlt a vizsgaidőszak, mama meg kerülte a fickót, nehogy feltépje a sebeket, holott azt beszélték meg, hogy amint hazaérnek, viszi a pénzt megadni.
Aztán, kábé egy hónap múlva csengettek mamáéknál. Hát a kölcsönadó jött egy barátjával visszakérni a pénzt. Még jó, hogy nem volt kukucskáló az ajtón, mert akkor biztos nem engedték volna be őket. Így meg kénytelenek voltak fizetni, illetve visszaadni. Szóval erre vigyázz, ne hagyd, hogy csorba essen a becsületeden. Mert egy ilyen vissza nem adást sosem felejtenek el az emberek. Biztos vagyok benne, hogy ha az a fickó valamikor összefut – bár Amerikában él – mamával, rögtön eszébe jut.
Ez kábé olyan, mikor egy hölgy vendégségben elpukkantja magát. Azt sosem felejtik el neki, vagy olyan büdöset kakál egy házibulin a vécébe, hogy szellőztetni kell utána. Valahogy egy fickónak ezt elnézik, vagy inkább elfelejtik. De egy nőnek soha.
Na, szóval mindig vigyázz a becsületedre.
Nem is tudom, miért mondtam el ezt. Ja, tudom. Nikoletta valamelyik este a Sziget fesztiválról taxival jött haza, és együtt jöttek a szomszéddal. Megbeszélték, hogy közösen fogják kifizetni, de Nikolettának csak tízezrese volt. A szomszéd meg mondta, hogy majd legközelebb megadja, ne foglalkozzon vele. És ennek már három napja, és Nikolettát nagyon idegesíti, hogy még mindig nem tudta odaadni.
Na, most mennem kell angolra, mert a cég befizetett egy tanfolyamra, illetve kijár ide egy angoltanár, és beraktak egy háromfős csoportba. Elképesztően nem tudok angolul, de végül is értettem mindent, amit a múlt órán beszéltek.
Jó hétvégét, jó meleg lesz. De hamarosan vége a nagy hőségnek és vele együtt a nyárnak is.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat