Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2010-03-25

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2010-03-25

Kedves Jucó!
Hát igen, most megnézheted a különbséget Jabba és az én tudományom között. Mindkettőnk ugyanarról írt, csak az egyikőnk döcögősen, szárazan, a másik meg gördülékenyen – bár hozzáteszem, egy csomó mindent kihagyva. De azért látványos a különbség. Szerinted melyiket írtam én?


Bármilyen Sport csokival is indítod be az agyad, legyen eszed arra is, nehogy a kukában landoljon a csomagolás! Mert most a cool nyeremények mellett abba is van beleszólásod, hogy kik tolják neked a zenét az év partiján, a június 26-i Sport Bulin!

Küldd be bármelyik Sport csoki csomagolását postán a pontos levelezési és e-mail címeddel, vagy add le a kijelölt gyűjtőpontokon. Ha szerencsés vagy, Tiéd lesz a hetente kisorsolt Samsung laptop, az 5 db iPod nano vagy az 5 db Samsung mobil egyike.

Ha már elküldted a csokipapírokat, sasold mindennap a megadott e-mail címedet, mert az értesítőlevélből fogod megtudni, hogy te nyertél-e azon a héten, illetve ott aktiválhatod regisztrációdat.

Regisztrált párbajbíróként bármikor megnézheted a csokipapírjaid után járó aktuális pontegyenlegedet, és ezekkel szavazhatsz, hogy a bulin a zenekarok pörögjenek, vagy a DJ-k pörgessenek! Gondold meg, kiknek dobod a pontjaidat, mert csak azok nyerhetnek kétszemélyes belépőt a bulira, akik a győztesekre szavaznak!

Ha nem szeretnéd a szerencsére bízni, mert te ¬_mindenképp_ ott akarsz szeletelni a Sport Bulin, akkor ne törd, hanem tömd a fejed! Az első 1200 játékos, aki a legtöbb pontot gyűjtötte össze, _garantáltan_ kap egy 2 főre szóló belépőt.

De ha netán az 1201. lennél a sorban, még mindig van esélyed, hogy részese legyél a partinak: azok között, akik pontszámaik alapján nem kerültek be az első 1200 kiválasztott közé, kisorsolunk további 300 db 2 fős belépőjegyet.

Igazi social junkie vagy és a haverjaidat is el akarod hozni? Azt is megteheted. Méghozzá egyenesen VIP belépővel! Oszd meg Te a Facebookon, a Twitteren vagy e-mailben a legtöbb tartalmat a papírpárbaj.hu oldalról, hogy te vidd el a 10 főre szóló VIP belépőjegyet.

A nyereményjáték 2010. március 29., 0:00-tól 2010. június 6., 24:00-ig tart.
A sorsolás időpontja: 2010. június 14., 11 óra
A sorsolás helye: Ogilvy Group Zrt. (1138 Budapest, Révész u. 27.).



Miután beburkoltad napi szokásos Sport szelet adagodat, még mindig automatikusan a kuka felé sasszézol? Amatőr hiba. Már ezerrel dübörög ugyanis a vadiúj Sport nyereményjáték, ahol csokipapírjaidért parádés cuccokat söpörhetsz be. Plusz: Te magad bökhetsz azokra az előadókra, akikért nem hagynád ki a nyári Sport Bulit!

Ha úgyis tolod a Sport csokikat, mint egy kisangyal, miért ne kapnál ezért valami extra jóságot? Szerintünk például simán tudnál mit kezdeni a hetente kisorsolt Samsung laptoppal vagy az 5-5 iPod nano és Samsung marokteló egyikével. Sokat gályáznod se kell érte: mostantól a kuka felejtős – gyűjtsd inkább a csokipapírokat, küldd el levélben, aztán regisztrálj itt, ezen a site-on pontjaiddal. Onnantól csak mákod kell, hogy legyen a sorsoláson.

Eddig benne vagy a buliban? Akkor legyél benne vastagon végre egy igaziban is! Ha felpörgetted magad egy Sporttal, agyalj rajta, hogy a DJ-ket vagy a bandákat csipázod-e jobban, aztán add a pontjaidat a nálad befutóknak. Ha a legtöbb csokifan azt akarja, amit Te, kapod rögtön a kétszemélyes belépőt. A többit megsúgja a játékismertető.

Ja, és hogy az olvasgatás meg a csokievés után is bírj magaddal mit kezdeni, idetrombitálunk neked pár sztárt, hogy élőben chatelhess velük – és ez még csak az eleje…







Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat