Leltár

Adatlapok

Trükktár

TeveClub filmek



[ Mi ez? ] [ Írok ide ]
haverok:

acsm naplója


bögre teve [202023 AL], gazdája acsm
2009-03-04

Ugrás egy másik naplóhoz!

Tartalomjegyzék
A napló közvetlen linkje:
http://teveclub.hu/naplo/202023
2009-03-04

Kedves Jucó!
Na, ma alig volt időm, illetve nem is volt, mert már tegnap este is hazavittem a munkát és ott írtam meg. Ugyanis 11-ig kell elküldeni az ügyfélnek. És mivel nem végeztem, ezért reggel korábban bejöttem és írtam. Szóval most 11 óra van.
Edidke még mindig beteg, szerintem otthon is marad a héten. Jobban is teszi, ha nem köhög itt össze mindent, nem hiányzik. Érdekes, hogy én sosem vagyok beteg. Ez szerintem jórészt köszönhető az életvitelemnek is. Persze főként Istennek, hogy nem kínoz nyavalyákkal. Velem szemben Edidke cigarettázik, esténként bebepityókázik a haverokkal, abszolút nem mozog, enni csak délben meg este eszik, az is szinte csak hús. Meg ami megdöbbentő, hogy meséltem neki, hogy a konyhában terjengő süteményillatra olyan jó érzések támadnak bennem, gyerekkorom, nagyanyám stb. ő meg mondta, hogy benne semmi nem ébreszt ilyen emlékeket, de ha belép egy dohos pincekocsmába és ott jó párás, fülledt a levegő, borgőz és nagy füst terjeng, akkor őt az olyan jó, kellemes, majdhogynem boldogság érzéssel tölti el. Jó, mi?
Tegnap írtál, hogy a szombat, a vidámpark az nem biztos, de a Bilikova jó lenne. Talán jobb is, hogy nem megyünk a vidámparkba, már csak azért is, mert a Loopingstart leszerelték. Nem is tudtam, hogy használtan – 20 évesen – vették, és itt már csak 10 évig működhetett. Azért az jó volt, nem? Ja , és esni fog az eső szombaton, legalábbis Édzs Bóna márta (H. Bóna) szerint. De attól még találkozhatnánk.
Nem is mondtam, hogy Tomót láttam a Várban vasárnap de délután. Csak azután esett le, hogy Tomó az, miatán elmet mellettem. Láttam én, hogy nagyon les az a fickó, de nem köszönt volna. Egy hölgyeményt kísért. Csak a nagy összenőtt szemöldöke volt ismerős.
Jól megnőtt, nem olyan kicsi, mint az apja. Nem tudom, mit fog majd csinálni. Csak azt tudom, Palili nem tanul tovább. Remélem, Tomónak több esze lesz. Meg is kellett volna kérdeznem tőle, hogy a házi feladata kész van-e. mert tudod, mindig ez izgatott. Sőt már amikor meglátott, messziről bólintott kiskorában, ezzel is jelezve, hogy nyugodjak meg, kész a házija.
Na, megyek, dolgoznom kell.




Problémás tartalom jelzése






© Napfolt Kft. - Médiaajánlat